Eveniment-Social

Ziua Familiei a scos din casa sute de pensionari ieseni

Publicat: 11 mai 2014
1

@ Sambata, de Ziua Familiei, iesenii care au implinit 50 de ani de casnicie au fost premiati de primarul Gheorghe Nichita
 
Municipalitatea a organizat un adevarat festin pentru „cuplurile de aur”. Sambata, de Ziua Familiei, iesenii care au implinit 50 de ani de casnicie au fost premiati de edilul orasului. In Parcul Expozitiei au fost prezenti si artisti indragiti, printre care si Corina Chiriac. Noutatea de anul acesta a constat intr-o expozitie fotografica, unde fiecare a putut admira momente de la nunta celor mai varstnice cupluri. Au fost inmanate 375 de diplome familiilor care celebreaza jumatate de secol de casnicie. Din aceste cupluri 60 au primit si cate 500 de lei, celelalte familii primind deja acest premiu in cursul anului. S-a  organizat si o tombola, marele premiu fiind o vacanta la Gura Humorului, fiind acordate si cateva cine romantice, la celebre restaurante din Iasi.

„Tin sa felicit toate cuplurile de aur si sa le urez viata lunga si sanatate. Astazi au fost acordate si o serie de premii, printre care o vacanta la Gura Humorului. Ma bucur ca au raspuns prezent iesenii intr-un numar atat de mare si ca am continuat traditia si anul acesta”, a precizat Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi. Dupa momentul de premiere, pensionarii ieseni au fost asteptati de cei care au incins gratarele. Pe baza unor bonuri au primit o portie consistenta care a continut mici, carnaciori, frigarui din piept de pui si bere sau apa plata. „Anul acesta ne-am gandit sa aducem mai multe elemente de noutate pentru a marca Ziua Familiei. Am organizat o expozitie fotografica si o parada cu rochii de mireasa purtate in urma cu multi ani de cele care au ajuns azi sa aiba o casnicie de aur. S-au acordat diplome, cine romantice si premii in bani”, a spus Marius Bodoga, seful Directiei Locale de Evidenta a Populatiei Iasi (DLEP).

Click aici pentru a vedea imagini.
Adauga un comentariu