Magazin

Zina Dumitrescu uitata in azil de fiul ei. Vezi ce s-a intamplat cu averea ei

Publicat: 19 mart. 2014
1

Dupa internarea sa intr-un azil de batrani, apartamentul Zinei Dumitrescu a ramas… in paragina. Fiul sau mai trece din cand in cand pe acolo, insa nu a platit nici acum restantele la intretinere, care au ajuns la o suma destul de mare.

De mai bine de trei ani, Zina Dumitrescu se afla internata intr-un azil de lux de batrani, situat la 30 de kilometri de Capitala. Toate bunurile sale, printre care si apartamentul din zona 13 Septembrie, dar si automobilul personal, au ajuns in grija unicului ei fiu, Catalin Negreanu. Desi apropiatii sustin ca baiatul mamei Zina s-ar fi mutat in locuinta mamei sale, estimata la aproximativ 100.000 de mii de euro, CANCAN.ro a aflat, in exclusivitate, informatii total diferite:

Citeste si Imagini incredibile din azil. Uite cum arata Zina Dumitrescu dupa 3 ani petrecuti departe de

O femeie face curat o data pe luna!
„Catalin nu locuieste aici. Mai vine din cand in cand cu femeia lui, stau cateva ore, apoi pleaca. Am mai vazut o doamna ca intra acolo, cred ca face curat. Intr-o vreme auzisem si ca apartamentul este la vanzare, insa fie au renuntat la idee, fie nu au gasit cumparator”, a declarat o vecina a „reginei modei romanesti”, pentru CANCAN.ro.

Citeste si Mama Zina l-a sunat pe Bote de Craciun! Nu ai sa ghicesti niciodata ce i-a cerut sa faca

De asemenea, se pare ca Zina Dumitrescu are si datorii la intretinere, care ar fi trebuit platite de fiul sau: „Are datorii de mult, de vreo doi ani. Ele s-au tot acumulat. Doamna Zina mai platea, insa de cand e la azil, nimeni nu a mai trecut pe la casierie. Daca ar mai fi trait profesorul Neagreanu, situatia asta nu ar fi existat, iar vecina noastra ar fi acasa. Datoria este de peste 1.000 de lei”, a mai spus vecina Zinei Dumitrescu.

Citeste si Catalin Botezatu a izbucnit in LACRIMI dupa ce a vizitat-o pe Zina Dumitrescu la azil!

Vrea sa revina in moda!
Internata intr-un azil de lux, „mama Zina” planuieste o revenire spectaculoasa in lumina reflectoarelor. Mai exact, ea pregateste o noua colectie de moda, pe care vrea sa o lanseze cu mare fast in luna mai a acestui an. De altfel, designer-ul a declarat ca este la curent cu toate tendintele si ca se informeaza permanent in legatura cu ce este nou in moda.
Adauga un comentariu