Eveniment-Social

ZILELE MUNICIPIULUI PASCANI – Mii de oameni au fost prezenti la concerte – FOTO

Publicat: 05 iul. 2015
1

Prima zi de sarbatoare nu a fost una pe placul cetatenilor. Asta deoarece in programul artistilor care au urcat pe scena amenajata in incinta CSM Pascani nu s-au aflat vedete de renume. Organizatorii evenimentului au luat decizia ca vineri, 3 iulie a.c., sa concerteze artistii locali: Etalon 2004, Micu Madalina Paula, Grupul Folcloric Gheorghe Jitaru” si in final trupa Amadeus. Astfel ca in prima zi au luat parte cateva zeci de cetateni. Doar la finalul programului s-au strans mai multi oameni in fata scenei pentru a le vedea pe fetele de la Amadeus. Nici terasele din zona nu au fost prea ocupate, asta din cauza preturilor mult mai mari fata de editiile trecute.

A doua zi de sarbatoare a adus pe Stadionul Municipal cateva mii de oameni, care au dansat si cantat alaturi de artistii care au urcat pe scena. Prezentatorul evenimentului a fost Adrian Enache. Spectacolul a inceput sambata dupa-amiaza, la ora 17:00, cu un program de muzica populara sustinut de binecunoscutul Dinu Iancu Salajanu impreuna cu taraful si Angelica Flutur. Apoi, pe scena a urmat trupa Maxim, care a reusit sa aduca in fata scenei cele mai multe fete, astfel au facut furori in randul domnisoarelor cu piesele care le-au interpretat. La final, fetele si nu numai au fost dezamagite deoarece tinerii au trebuit sa plece imediat la un alt concert si nu au reusit sa faca poze. Un show de zile mari a facut Lidia Buble impreuna cu cel care a lansat-o, Adrian Sina. Artista a interpretat melodiile cu care s-a lansat, a impresionat publicul cu o melodie de muzica populara, dar surpriza a venit atunci cand a fredonat un refren dintr-o manea, la cererea publicului. Seara a continuat alaturi de Corina, care bineinteles a facut un spectacol incendiar alaturi de dansatoarele ei. Frumoasa artista a invitat pe scena mai multe fete si au cantat impreuna melodia „Munky Funky”. Seara a fost incheiata de catre trupa de rock Hara, prezenta pentru a doua oara in orasul nostru.

Ultima seara de distractie la Pascani cu vedete celebre

Cea de-a VII-a editie a evenimentului „Zilele Municipiului Pascani” a luat sfarsit duminica seara, la ora 23:00. Pe scena amenajata la stadionul municipal au urcat vedete celebre cum ar fi: Ansamblul Folcloric „Ciprian Porumbescu”, Ion Paladi, Elena Gheorghe & Band, Alb si Negru, iar programul artistic a fost incheiat de catre cei de la Voltaj. Organizatorii au pregatit pentru final un grandios foc de artificii.
Adauga un comentariu