Eveniment-Social

Zi speciala pentru pensionarii din municipiu. Primaria le-a pregatit o surpriza

Publicat: 29 sept. 2016
1

La sfarsitul acestei saptamani, in municipiul Iasi va avea loc un eveniment dedicat persoanelor varstnice. Primaria municipiului Iasi, prin Directia de Asistenta Comunitara, va organiza pe 1 octombrie, de Ziua Internationala a Persoanelor Vârstnice, o serie de manifestari. Astfel, în Parcul Expozitiei, începând cu ora 10:00, va avea loc un spectacol de romante, muzica si dansuri populare, sustinute de artistii Stefan Pintilie, Aurel Neamtu, Ionela Gaveniuc si Ansamblul Folcloric „Doina Carpatilor”.

Au fost invitate 300 de persoane beneficiare ale serviciilor asigurate de catre DAC Iasi. Invitatii vor participa si la o tombola cu obiecte donate de catre angajatii DAC, precum si trei premii speciale: premiul I – o cina romantica, premiul II – produse cosmetice, premiul III – un tort. Totodata, de la ora 12:00, la Centrul de zi „Vovidenia”, se va inaugura o expozitie de tablouri, dantele, broderii, goblenuri si alte obiecte reconditionate, executate de catre beneficiarii Centrului de Zi.

„Manifestari dedicate Zilei persoanelor vârstnice se vor desfasura si în cluburile de pensionari de pe raza municipiului Iasi. Astfel, începând cu ora 17:00, la Clubul de Pensionari din Aleea Rozelor, la Clubul de Pensionari din Alexandru cel Bun, la Clubul de Pensionari din Mircea cel Batrân si la Clubul de Pensionari din Oancea, aproximativ 300 de persoane vor participa la diverse manifestari dedicate acestei zile”, au mentionat reprezentantii municipalitatii iesene
Comentarii
  • Da, desigur, vor fi invitate persoane in varsta, parinti, rude, cunostinte si membri de partid mai apropiati ai sefilor municipalitatii si a celor din consiliul judetean. Ceilalti pensionari, cu venituri mici, care nu sunt membri de partid sau nu au rude sau cunostinte apropiate printre sefii municipalitatii sau a judetului, vor fi asteptati si ei la SARBATOAREA VOTARII, apoi vor fi dati uitarii cu totul. RUSINE.

Adauga un comentariu