Actualitate

Zi mare la PSD Iasi. Se decid noile functii de conducere a filialei

Publicat: 02 oct. 2015
1

@ Cateva sute de delegati din intreg judetul vor fi prezenti astazi la Iasi, la Conferinta Judeteana de alegeri a organizatiei PSD @ La intalnirea unde social democratii isi vor alege noua conducere ar urma sa fie prezent si Liviu Dragnea, presedintele PSD

Astazi vor avea loc alegerile interne in sanul organizatiei judetene a PSD Iasi. Dupa ce la sfarsitul lunii trecute au avut loc alegerile la organizatia municipala a social democratilor, de aceasta data circa 600 de delegati din intreg judetul isi vor alege noua structura de conducere. Pentru sefia organizatiei judetene vor candida Victorel Lupu, actualul presedinte interimar al PSD Iasi, dar si Mihai Mihalache, primarul comunei Schitu Duca. Desi pana recent s-a vorbit si de o candidatura a primarului Mihai Chirica, acesta a optat pentru functia de presedinte executiv al filialei judetene.

Lupu este de altfel omul de incredere al fostului lider Gheorghe Nichita. Cu toate acestea, Gheorghe Nichita a anuntat ieri ca nu va fi prezent la conferinta de alegeri a colegilor sai. Pe langa aceste candidaturi, delegatii social democrati vor mai alege si noul secretar general al organizatiei. Pana acum, si-a anuntat candidatura consilierul judetean Vasile Citea. In plus, delegatii social democrati vor alege si componenta Consiliului Judetean al PSD Iasi, unde vor intra circa 150 de persoane. Candidaturi se mai pot depune insa chiar si in ziua desfasurarii alegerilor. Restul functiilor, cele din Biroul Permanent Judetean, Comitetul Executiv sau functiile de vicepresedinti, vor fi desemnate in urma unor alegeri care vor avea loc la o data ce va fi stabilita ulterior. La aceasta intalnire va fi prezent si Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD la nivel national, acesta confimand prezenta la Iasi inca de zilele trecute. Conferinta Judeteana de alegeri la PSD Iasi va avea loc cu incepere de la ora 14:00, la Hotelul International din cadrul complexului Palas.
Comentarii
  • Da astazi este o zi importanta pentru PSD al judetului Iasi si este bine ca sunt mai multi candidati pentru functia de presedinte PSD la judet. Astazi se va sti cine este presedinte si cine este presedinte executiv. Consider ca este bine pentru PSD sa fie un tandem Victorel Lupu-presedinte si Mihai Chirica-presedinte executiv (sa se imbine experienta cu tineretea). A fost cel de la Primaria Iasi si sef la judet si vedeti ce a iesit. Vedem si la nivel central cu dl. Ponta si presedinte PSD si premier si munca de partid a fost lasata mai deoparte. Sa ia aminte si dl. Dragnea de ce s-a intamplat la centru. Succes candidatilor si sa intampinam Sarbatoarea Sf. Parascheva si Zilele Iasului cu smerenie si voie buna!

  • Domnu gheorghe…dumneata cred ca nu esti zdravan la cap. cum sa pui presedinte pe LUPU. .. ce experienta are el…..si la ce varsta are , cred ca a fost la nunta lui CUZA. nu va e frica ca poate sa moara in timpul sedintei…..tutankamonul de la iasi.. apoi , pe cine sa alegi…Iacoban , cel care aduna taxele de la studenti…lazar ce stie toata lumea ce magarii face la strunga.. , sau adascalitei , samd… totul e plin de cancerul coruptiei….dar, speram sa nu mai auzim de nechita , un om bolnav de putere….eu nu stiu ce o sa votez azi.

Adauga un comentariu