National

Zeci de tone de carne de pui si de fructe, confiscate de politisti

Publicat: 19 apr. 2013
1

Peste 20 de tone de carne de pui si 22 de tone de fructe au fost confiscate de politistii de la Serviciul de Investigarea Fraudelor Sector 2 de la o firma care nu avea pentru marfa acte de provenienta, informeaza, astazi, Politia Capitalei, informeaza rtv.net.

In urma controlului facut la punctul de lucru al societatii, situat in orasul Otopeni, judetul Ilfov, politistii au gasit doua autotractoare cu semiremorca in care se aflau 21.600 de kilograme de carne de pui, respectiv 22.000 de kilograme de fructe, provenite din spatiul comunitar, pentru care administratorul societatii nu a putut prezenta documentele de provenienta, a precizat Politia Capitalei, informeaza Mediafax.

Politistii au stabilit ca, in perioada martie-aprilie, administratorul firmei ar fi facut alte 40 de achizitii intracomunitare de legume, fructe, flori si produse din carne, pe care le-ar vandut fara documente legale.

Barbatul este cercetat penal pentru evaziune fiscala, iar marfa pentru care nu a putut prezentate acte de provenienta a fost confiscata.
Adauga un comentariu