Actualitate

Zeci de prieteni si-au luat ramas bun de la avocata Ioana Boisteanu

Publicat: 31 mai 2008
1

• Ieri, Biserica Sf. Nicolae din Copou s-a dovedit a fi neincapatoare pentru rudele, prietenii si colegii care au venit sa o conduca pe ultimul drum pe avocata Ioana Boisteanu, fiica regretatului prof. dr. Petru Boisteanu, fost director la Spitalul de psihiatrie Socola • In urma a ramas o mama zdrobita de durere, Ioana fiind unicul copil al familiei Boisteanu

Ieri, Biserica Sf. Nicolae din Copou s-a dovedit a fi neincapatoare pentru rudele, prietenii, colegii care au venit sa-si ia ramas bun de la avocata Ioana Catalina Boisteanu. Fiica regretatului prof. dr. Petru Boisteanu, fost director la Spitalul de psihiatrie Socola, s-a stins la varsta de 33 ani, in urma unui cumplit accident. A lasat in urma o mama cu sufletul zdrobit de durere, Ioana Catalina fiind unicul copil al familiei Boisteanu. Zeci de avocati, medici, judecatori, politisti au condus-o pe ultimul drum pe cea care le-a fost colega sau prietena.

In urma cu doi ani de zile, Ioana Catalina isi conducea tatal pe ultimul drum, iar trupul neinsufletit al acesteia a fost asezat alaturi de cel care a iubit-o enorm de mult. Fostii colegi ai prof. dr. Petru Boisteanu si-au adus aminte cat de mult isi iubea fiica. „Tinea enorm de mult la Oana, pentru ca asa o alinta domnul director. Nu exista ca Oana sa il roage ceva si el sa nu-i indeplineasca dorinta. O mare tragedie pentru familie”, a spus unul dintre colegii regretatului prof. dr. Petru Boisteanu. Fiica acestuia a fost inmormantata, ieri, la Cimitirul Eternitate, alaturi de tatal ei. Marti, 27 mai, Ioana Boisteanu, impreuna cu avocatii Alina Popovici si Bogdan Luca se aflau in autoturismul Audi A3, condus de aceasta si se intorceau de la un proces care a avut loc la Toplita. Intr-o curba, intre Toplita si Borsec, mai multi busteni au cazut dintr-un camion chiar peste masina in care se aflau cei trei, autoturismul fiind pur si simplu strivit de busteni. Ioana Boisteanu a murit pe loc, iar Alina Popovici a fost transportata in stare critica la Spitalul judetean din Tg. Mures. Avocatul Bogdan Luca a scapat nevatamat. Ieri, starea de sanatate a Alinei Popovici era la fel de grava. Medicii de la Spitalul judetean Tg. Mures nu se pot inca pronunta asupra unui prognostic. Inainte de a pleca din Toplita, avocatul Bogdan Luca i-a cerut colegei sale sa urce el la volan, insa aceasta a refuzat. Masina in care se aflau cei trei avocati mergea regulamentar si nu avea viteza.
Comentarii
Adauga un comentariu