National

Zeci de PERCHEZITII: Aproape 200 de politisti mobilizati

Publicat: 24 oct. 2016
1
Aproape 200 de politisti efectueaza, astazi, zeci de perchezitii, la persoane banuite de fabricarea si comercializarea alcoolului. Potrivit IPJ Dambovita, perchezitiile sunt efectuate in comuna Tatarani.
La actiune participa 189 de politisti de investigare a criminalitatii economice si de la actiuni speciale din cadrul Inspectoratorului de Politie Judetean Dambovita. Sunt efectuate 30 de perchezitii la persoane banuite de fabricarea si comercializarea de produse accizabile.
„Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2015-2016, persoanele vizate ar fi fabricat bauturi alcoolice in afara antrepozitului fiscal, pe care le-ar fi comercializat catre diverse persoane fizice si juridice din judetul Dambovita, obtinand venituri ilegale. In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii de infractiuni prevazute de Codul Fiscal. La activitati participa luptatori ai Serviciului pentru Inverventii si Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane”, se arata intr-un comunicat al IPJ Dambovita.Adauga un comentariu