Actualitate

Zeci de oameni s-au pacalit la Altex! OPC a intrat pe fir

Publicat: 14 nov. 2013
1

In acest an, comisarii ieseni de la Protectia Consumatorilor au fost asaltati de o avalansa de sesizari asupra produselor electronice si electrocasnice. Zeci de reclamatii au fost depuse impotriva mai multor firme care comercializau astfel de produse. Cele mai multe dintre ele au vizat problemele aparute la telefoanele mobile, laptop-uri si aparate foto. Printre firmele cele mai reclamate privind defectiunile cu care s-au confruntat clientii ieseni, imediat dupa ce au achizitionat produsele, se numara Altex.

La sediul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor au fost depuse 27 de reclamatii, din care sapte dintre ele au fost pentru produsele comercializate in magazinul Media Galaxy. O mare parte dintre reclamatii s-au dovedit a fi intemeiate, motiv pentru care au fost aplicate mai multe amenzi in valoare de 23.000 de lei. Firma a incasat o amenda de 2.000 lei, la inceputul acestui an, in urma unei reclamatii referitoare la o masina de spalat. Alta amenda in valoare de 5.000 de lei a primit pentru ca un iesean care cumparase un aparat foto performant nu l-a putut folosi timp de 2 ani, pentru ca aparusera niste defectiuni. Acesta a cumparat aparatul in anul 2011 si timp de 2 ani a incercat sa repare aparatul foto, insa fara succes. Acesta a solicitat restituirea sumei achitate sau inlocuirea produsului cu unul similar, insa abia dupa ce comisarii OPC au aplicat amenda si au dispus sa se ia masuri in acest sens, ieseanul a primit suma platita pentru aparatul foto. Alte amenzi in valoare de 16.000 de lei au fost aplicate pentru ca mai multe produse pe care le-au cumparat iesenii in decursul acestui an au avut defectiuni, iar solicitarile clientilor de a li se restitui sumele achitate pe produse sau inlocuirea lor, nu au fost solutionate de catre reprezentantii firmei inainte sa fie amendati de OPC.
Comentarii
  • BZI n-a primit taxa de smecher de la Altex si atunci prin santaj si articole defaimatoare incearca sa le forteze mana.Tot Iasul stie ca daca nu platesti o taxa catre BZI atunci cand ei ti-o cer,apar articole mizerabile subit despre tine si firma ta.

  • Intotdeauna vor exista clienti multumiti/nemultumiti. eu una fac parca din categoria celor multumiti.mi-au schimbat un monitor dupa cateva zile cu pixel blocat chiar daca defectul nu era de tip garantial.

  • wow, 27 de reclamatii in acest an? Din cate sute de mii de clienti? 🙂 Da, exista o marja de eroare cand exista si clienti nemultumiti, merita un articole 🙂

  • atat stiu sa scrie despre accidente doar cand le convine lor si alta kkturi futu-i-as in gat! **** bzi… iar opc-ul e format dintr-o trupa de spagari nenorociti care nu rezolva nici o petitie niciodata, ca iau bani din alta parte. daca o singura data ii mai vad la magazin la cati bani le-am dat ********* de inspectori opc ori le umblu la falci ori ii filmez cu camera ascunsa si ce camera smechera am pt ei. **** si voua opc… spagarii cu spagari se acopera. ori bzi ori opc cam tot aia e

  • V-au scos ******* la produs?? cu un pic de santaj poate mai produceti ceva si va primiti si luna asta salariile! daca nu pica nimic de la Altex nu-i nimic, continuati cu alte firme…ca foamea-i mare si frica de somaj va da aripi…tipic pt latrina bzi!

  • Ducetiva la altex era sa vedeti acolo cum vb cu voi un sef de magazin parca e de la stana si se uita si incruntat parca iati lua boii de la caruta, nu zic sunt si oameni pintre cei care lucreaza acolo nu am nimic cu altex – ul dar am avut oare care incidente cu cei de la era si am fost tratat ca ultimul om.

  • vezi politica de returnare an 31 de zile o mare vrajeala sau transport gratuit .eu locuiesc la 500 de metri de altex si mi-au luat 20 de lei pentru o masina de spalat

  • Am aceeasi problema cu ciobanul,pardon seful de magazin de la Altex Era,am un PC,pe post de mobilier de aproape 2 ani,5 ori in service,1 data la OPC si totusi nu am rezolvat nimic,in prima faza mi-au cerut un cont pentru returnarea banilor,apoi sau razgandit si am ramas cu gunoiul de PC defect,mai mult aflu ca distinsul Comisar Barbu care s-a ocupat de reclamatia mea a fost arestat pentru spaga,deci suntem niste gaste care cautam dreptate degeaba…

  • Nu recomand Altex,am avut probleme cu ei din toate punctele de vedere,angajati care nu te bagă în seamă si cu returnarea banilor inapoi pe un produs de care nu am fost multumit.

Adauga un comentariu