Local

Zeci de mii de sarmale oferite pelerinilor – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 14 oct. 2016
@ Peste 60 de mii de portii de sarmale au fost oferite pelerinilor prezenti la Iasi de hramul Cuvioasei Parascheva @ Dupa oficierea Sfintei Liturghii, credinciosii au fost imbiati cu produsele oferite de municipalitate 
 
Credinciosii care au venit ieri sa asiste la Sfanta Liturghie de hramul Cuvioasei Parascheva au fost omeniti cu zeci de mii de portii de sarmale, de catre autoritatile locale. Dupa oficierea serviciului religios, credinciosii s-au indreptat catre cantina de ajutor social, unde au servit sarmalele facute de angajatii din subordinea municipalitatii. Anul acesta au fost facute peste 60 mii de portii de sarmale, iar oamenii au primit si cate un pahar de vin. La fata locului a ajuns si primarul Mihai Chirica, cel care a tinut sa guste sarmalele alaturi de multimea de oameni ce astepta la rand.

„Sarbatorile au trecut cu bine, din fericire pentru noi toti. Au fost zeci de mii de pelerini care au asistat la slujba din fata Mitropoliei. Au trecut cu bine si multumim lui Dumnezeu ca suntem acum aici. Sarmalele sunt bune si sper sa le placa celor care le vor consuma”, a spus primarul Mihai Chirica. Toate produsele servite au fost de post si au fost facute la cantinele unitatilor subordonate municipalitatii.

„Si in acest an, Primaria municipiului Iasi a organizat masa pelerinilor. Bucataresele cantinelor si caminelor din subordinea primariei au preparat cele mai gustoase sarmale. Acestea sunt de post, sunt pentru toti participantii. Ii asteptam pe toti cu mare drag si garantam ca sunt foarte gustoase. In afara faptului ca ne-am mobilizat noi, Primaria municipiului Iasi, am avut alaturi foarte multi sponsori ce ni s-au alaturat sa facem o bucurie culinara tuturor celor care au fost prezenti la acest mare eveniment al orasului”, a mentionat Luminita Munteanu, directorul Directiei de Asistenta Comunitara, autoritate aflata in subordinea Primariei municipiului Iasi.
Adauga un comentariu