Eveniment-Social

Zeci de mii de ieseni regreta ca l-au votat pe acest individ. Vezi despre cine este vorba

Publicat: 05 mai 2014

@ Una dintre cele mai importante artere judetene, un drum care leaga orasele Podu Iloaiei si Harlau, dar si cateva comune care au impreuna peste 25.000 de locuitori, a devenit impracticabila

Cei care il cunosc stiu ca Adomnitei are o parere buna despre sine si se crede mare manager public si politician de anvergura, insa daca stai si-i analizezi faptele te prinzi cu mainile de cap. Semnatarul acestui articol considera ca in mandatul actual avem cel mai slab presedinte de Consiliu Judetean din cate au fost vreodata si pentru acest lucru trebuie sa multumim si PSD care l-a sustinut pe Cristian Adomnitei la alegerile locale. Astfel, Adomnitei nu este in stare nici macar sa repare drumurile amenajate de Ceausescu. Una dintre cele mai importante artere judetene a devenit impracticabila, deoarece nu a fost reparata. Este vorba despre DJ 281 care leaga orasele Harlau si Podu Iloaiei. De asemenea, acest drum deserveste comune care au impreuna peste 25.000 de locuitori: Belcesti, Erbiceni, Cotnari, Coarnele Caprei. Pentru locuitorii acestor comune, DJ 281 este singura cale de acces catre restul judetului. Numai pe aici pot merge elevii la liceele din jur, pe acest drum circula ambulanta cand este solicitata de vreo persoana care are nevoie de ajutor si tot pe aceasta artera poate interveni politia si asa mai departe. Acum, deoarece Consiliul Judeten nu l-a reparat la timp, drumul este plin de cratere care in ultimele zile s-au umplut cu apa.

Fotografiile publicate de cotidianul BUNA ZIUA IASI sunt mai mult decat relevante si ilustreaza cu maxima fidelitate starea in care se afla acest drum. In schimb Adomnitei se lauda cu lucrari de reparatii a unor drumuri cu fonduri europene obtinute in perioada in care la conducerea Consiliului Judetean era Lucian Flaiser. De asemenea, Aeroportul este modernizat cu fonduri obtinute de fostul presedinte Constantin Simirad.

Citeste si: Adomnitei, criticat pentru starea proasta a unui drum judetean
Comentarii
  • si se tot intreaba domnii cu salarii de sute de milioane pe luna cum de este posibil ca in Rominia sa fie asa multe accidente.simplu :te feresti de o groapa in care ramii cu tot cu masina si lovesti alta masinamai usor .alegi din doua rele pe cea mai mica.O RUSINE DE TARA CONDUSA DE O RIIIIIIIIIIIUSINE DE POLITRUCI…………..

  • Nu e singurul PNL-ist mincinuos si laudaros. Toti isi insusesc lucrarile facute de altii. De exemplu la Raducaneni actualul primar PNL a declarat ca el a facut baza sportiva,trotuarele,primaria noua. Niste minciuni fantastice . El se poate lauda cu taierea pomilor din centrul comunei si plantarea altor copaci la 300 euro/bucata,asfaltarea strazii pina la el acasa care a costat 660 milioane pentyru 300 ml. Cumpararea unei masini de pompieri de 660 milioane din Germania care nu poate fi inmatriculata in Romania. Frurind banii de la APIA ,7 tiruri de ingrasaminte pe care functionarii impreuna cu el le-au vindut prin comuna,cumpararea unui buldo de 40000 mii euro. etc. Minte si fura de ingheata apele.Dar cel mai strigator la cer e faptul ca ameninta pe toti cei care au curaj sa-i infrunte.

  • Mai sint niste LABE triste ca; Alexias, Agrindinoaie, Huoajdea, alti kakanari de nimic care sug singele poporului.

Adauga un comentariu