Actualitate

Zeci de copii au primit daruri de la Mos Craciun! Campania BZI a ajuns la Vladeni – FOTO, VIDEO

Publicat: 17 dec. 2015

@ Ieri, mai mult de o suta de copii au primit cadouri de la Mos Craciun @ Comuna Vladeni, pentru cateva ore, a fost gazda Mosului, iar surprizele nu au intarziat sa apara @ Fundatia Uniunea Nationala a Presei Locale a pregatit sute de cadouri pentru scolari si prescolari, pe care le-a impartit copiilor

Mos Craciun a venit mai repede pentru 130 de copii din judetul Iasi. Ieri, Mosul a fost dus de catre reprezentanti ai ziarului BUNA ZIUA IASI in comuna Vladeni. Acolo, copiii il asteptau cu poezii si jocuri, totul pentru a primi cat mai multe daruri. Prima oprire a Mosului a fost la Scoala Gimnaziala din Borsa, la prichindeii de gradinita. Emotia se putea citi pe chipul micutilor, iar parintii retraiau scene din copilarie. Sacii Mosului, plini de daruri, nu au ramas neatinsi, pe rand fiecare copil isi lua pachetelul mult asteptat, nu inainte de a recita cate o poezie. Micutii nu au rezistat prea mult si au despachetat in graba pungutele pentru a vedea ce le-a adus batranul Mos Craciun. ” Isi dorea o masinuta cu telecomanda, iar Mos Craciun i-a adus-o. Sunt bucurosi cu totii, au asteptat tot anul aceasta perioada. De acum, trebuie sa impodobim bradul si sa asteptam Sarbatorile”, spune Ioana, mama unui copil.

Mos Craciun nu a uitat niciun copil

Dupa ce a terminat de impartit daruri la Gradinita, Mosul a plecat catre Scoala din Vladeni. Acolo, alti copii il asteptau cu sufletul la gura. „Multumim Mosului si Ziarului BUNA ZIUA IASI pentru cadouri. Va transmitem un gand bun si va multumim pentru tot ce ati facut pentru copiii nostri. Sunt niste copii tare buni si ascultatori si merita intr-adevar totul”, sustine o educatoare. Toate darurile au fost adunate cu bunavointa oamenilor care au contribuit in aceasta campanie, ajunsa la a unsprezecea editie.

„Mosul este bucuros ca a ajuns la Vladeni, la acesti copii minunati. Astfel de campanii sunt binevenite si toti iesenii care au ceva in plus pot dona pentru a face fericit un copil. Campania Mosului continua si zilele viitoare. Toti copiii trebuie sa fie cuminti, pentru ca Mosul stie si vede tot”, a spus Mos Craciun. Echipa de la ziarul BUNA ZIUA IASI multumeste tuturor celor care s-au implicat in acordarea unui ajutor cazurilor sociale care merita cu adevarat atentie. Este vorba de familii batute de soarta, care au mare nevoie de ajutor. Campania BZI continua si zilele urmatoare, iar alti copii vor fi vizitati de Mos Craciun.
Comentarii
Adauga un comentariu