Sport

Zeci de competitii la Iasi in cadrul „Saptamanii Miscarii”

Publicat: 26 sept. 2014
1

Move Week este un eveniment anual la nivel european si o parte integranta a campaniei Now We MOVE. În acest an, actiunea va avea loc între 29 septembrie si 5 octombrie. Obiectivul principal este promovarea beneficiilor activitatilor fizice si participarea în mod regulat la sport în întreaga Europa. O gama larga de promotori ai activitatii fizice (pe care noi îi numim MOVE Agents) coordoneaza evenimente pentru MOVE Week.

In perioada 29 septembrie – 5 octombrie 2014 va avea loc evenimentul de talie internationala „Move Week” (Saptamana Miscarii), in cadrul caruia se vor desfasura actiuni si competitii sportive la atletism, fotbal, baschet, orientare turistica, cicloturism, handbal etc., la care vor participa tineri cu varsta intre 8 si 25 de ani din municipiul Iasi si comunele judetului Iasi (Andrieseni, Belcesti, Siretel, Letcani, Baltati). De asemenea, se vor derula activitati specifice pentru persoanele de varsta a treia cu sprijinul Clubului Sportiv Coris Iasi. 

Citeste si: Alexandru Cisman este noul sef al sportului iesean

Acest eveniment se va bucura de o participare a iesenilor. Consideram ca astfel de evenimente, prin care incurajam miscarea, trebuie sa fie cat mai numeroase atat la nivel national, cat si international. Ele sunt o ocazie pentru iubitorii sportului de a-l practica intr-un cadru antrenant si, in acelasi timp, astfel de evenimente reprezinta o oportunitate de a duce o viata mai sanatoasa pentru cei mai putin familiarizati cu activitatea fizica„, a declarat Alexandru Cisman, directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi.

Sustinem cu toata puterea viziunea Move Week de a aduce milioane de europeni in jurul valorilor sportului si activitatilor fizice. Speram ca evenimentul sa aiba impact pozitiv în tara noastra si de la an la an sa avem tot mai multi participanti„, a spus si Vlad Ungureanu, presedintele Asociatiei Sportul pentru Toti Iasi.
Adauga un comentariu