Eveniment-Social

Zazanie la varful PSD

Publicat: 15 mart. 2013
1

@ „Eu cred ca un primar ar trebui sa aprecieze initiativele unor oameni de cultura care, cu sau fara bani, au facut ceva pentru orasul lor. Acesti oameni au avut o initiativa fata de altii. Pe mine nu ma intereseaza nemultumirile domnului primar. Nu face parte din preocuparile mele”, a spus europarlamentarul iesean Catalin Ivan

Primarul Gheorghe Nichita a primit o noua palma pentru faptul ca nu s-a implicat in proiectul sustinerii Iasului drept capitala culturala europeana. In ultimele zile insa, edilul si-a acuzat chiar si colegii de partid ca nu s-au implicat in acest proiect. Principalul vizat de declaratiile lui Gheorghe Nichita a fost europarlamentarul PSD Catalin Ivan. Primarul a sustinut ca Asociatia Iasi Capitala Culturala, organism creat de Ivan, nu a avut deloc activitate, acesta fiind unul din motivele pentru care alte orase din tara au luat fata municipiului in aceasta competitie. Ulterior, Catalin Ivan a raspuns acuzelor formulate de fostul sau sef de partid de la Iasi. El a mentionat ca asociatia infiintata pentru sprijinirea candidaturii Iasului nu a primit deloc ajutor din partea primariei lui Nichita, desi municipalitatea este direct interesata de acest proiect. „Eu cred ca un primar ar trebui sa aprecieze initiativele unor oameni de cultura care, cu sau fara bani, au facut ceva pentru orasul lor. Acesti oameni au avut o initiativa fata de altii. Pe mine nu ma intereseaza nemultumirile domnului primar. Nu face parte din  preocuparile mele. Eu imi vad acum de treaba mea. Proiectul Iasi – capitala culturala europeana – ramane un proiect important pentru mine. Astept ca si Primaria municipiului Iasi sa se implice in acest proiect”, a spus europarlamentarul Catalin Ivan, pentru BUNå ZIUA IASI.

Europarlamentarul social democrat a fost desemnat de Victor Ponta purtator de cuvant al partidului la nivel central. Recent, Ivan a fost ales si presedinte al organizatiei PSD Sector 1 Bucuresti, fiind din ce in ce mai influent la varful partidului. Probabil ca acest lucru l-a deranjat pe Nichita, vicepresedinte la nivel national. Altfel nu se explica de ce acesta sare la gatul celui pe care l-a crescut in partid in ultimii ani.
Comentarii
  • Ponta nu uită cine l-a votat la alegerile pentru șefia PSD și cine a fost împotriva sa. S-a făcut prieten cu Dracul pentru a trece puntea însă acum că are puterea absolută, președinte PSD și premier, nu ezită să își aleagă proprii oameni. între Nichita și Ivan, se pare că Ivan este preferatul lui Ponta. Cariera lui Nichita se află la apus, așa că reorientați-vă din timp buzele spre fesele ce vor merita pupate, pe profit.

  • Ce cultura cereti dragi ieseni la Nechita ???El stie cum canta broastele de la Broscauti sau din baltile Iasului caci este hidrotehnist. S-a imprietenit cu Rancea o balerina cu picioare rupte si s-au trezit ca pot canta si muzica clasica pe ritm de manele. De atunci stam pe troieni de zapada si pe spectacole „troienile”. Au denaturat imaginea si scopul institutiei OPERA NATIONALA ROMANA IASI. Cand veti mai vedea un spectacol de opera si opereta la Iasi dragi ieseni ????La Pastele Cailor- raspuns finut

  • Daca doriti sa vedeti hotia, minciuna, demagogia, marlania, aroganta, coruptia in toata splendoarea ei, o gasiti la Iasi prin PSD-ul local si acest Fuego de Dorohoi.

  • IVAN ii da cu flit fostului sau sef si sustinator! De, acum suge la o vaca mai grasa…Asa-i trebuie! Nechita si grupul format de el sunt niste gunoaie morale, politruci, oportunisti si nu fac alceva sa se imbogateasca in continuare, pe seama banului public!

  • Ce poti cere unui turnator al securitatii, actualmente colaborator in afaceri, adus din fundul Botseniului cu glod intre dinti. Guvernator al Moldovei „Mihai de Dorohoi”, cred ca este o insulta adusa societatii romanesti!

  • Primarul nu are nici un respect fata de cultura si oamenii de cultura din Iasi pentru simplul motiv ca nu are idee despre cultura in sine! Aceste lucruri se cunosc printre valorile Iasilor, el are nevoie doar de asistati si de babaciuni pe care sa-i invarta la baluri, petreceri si ajutoare si sa oracaie cu ei cantece populare, nu e interesat de valorile spirituale ale Iasului. Bravo, dle Ivan! Toata stima!

Adauga un comentariu