Actualitate

Zapada a pus stapanire pe Iasi. Vezi cum au actionat drumarii

Publicat: 22 ian. 2014
1

Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi a intervenit cu utilaje pe drumurile din judet, in intervalul 21 ianuarie, ora 17:30 – 22 ianuarie, ora 4:00.

Vezi si Utilaj de 3 miliarde de lei pentru deszapezirea unei comune

Astfel, in Iasi s-au utilizat 29 autoutilaje si s-au raspandit 394 tone material antiderapant, 35 tone sare si o tona clorura de calciu pe toate drumurile nationale. In total, DRDP a actionat cu 172  autoutilaje si cu 2.246 tone material antiderapant, 1.6 tone clorura de calciu si  228 tone de sare si in Bacau, Barlad, Botosani, Campulung Moldovenesc, Focsani, Galati, Piatra Neamt si Suceava.
Comentarii
 • La noi in lumea a III a, materialul ala antiderapant consta de fapt in bolovani, pietroaie, caramizi, roci vulcanice si alte obiecte dure care distrug parbrizele!

 • Unde dracu a pus stapanire pe Iasi zapada ma ??
  Un strat de zapada de 3 cm pe alocuri si asta e stapanire ?? Pai cand or veni zapezi de jumatate de metru atunci ce va fi , apocalipsa ??

 • cind dezapezea umb-u lui umbrarescu asfaltul era la negru cum ii place d -lui director laicu de la drumuri nationale sa spuna sa spuna ,de cind dezapezeste eki sam-ul lui ekimov asfaltul este alb cu dungi negre …. deh ca la drumuri judetene….probabil o sa capete experienta pentru anii urmatori

  • Ce stii tu straine… sunt atatea judete care au ramas fara contracte de deszapezire dupa marea dezamagire umb. Asa ca nu mai fi carcotas.
   Asa de bine ar fi in tara asta daca fiecare si-ar face treaba la care este pus, si sa o faca bine nu sa caute nod in papura la altii.
   Numai bine!

Adauga un comentariu