Eveniment-Social

Young Deisgners Exhibition, un proiect marca Romanian Design Week, ajunge la Palas Iasi

Publicat: 09 sept. 2014
1
Peste 90 de lucrari de arhitectura, urbanism, proiecte de design de produs sau fashion vor putea fi admirate la Palas Mall, in cadrul expozitiei Young Designers Exhibition. Lucrarile au fost realizate de studenti de la facultatile de profil din Romania si au fost prezentate in luna mai, la Bucuresti, in cadrul expozitiei centrale a Romanian Design Week, cea mai importanta platforma cu si despre design romanesc. Cu ajutorul UniCredit Tiriac Bank, lucrarile pot fi vazute si de publicul din tara. Dupa Cluj-Napoca, expozitia ajunge la Palas Mall Iasi, unde operele create de tineri pot fi admirate in perioada 10 – 14 septembrie 2014, in zona Hervis Sports. Urmeaza Timisoara, in luna octombrie. 
Young Designers Exhibition este organizata de Romanian Design Week, in parteneriat cu cele mai importante institutii de invatamant superior din tara, printre care Facultatea de Arte Vizuale si Design din cadrul Universitatii de Arte „George Enescu” (Iasi), Facultatea de Arhitectura „GM Cantacuzino” din cadrul Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” (Iasi), Facultatea de Arhitectura „Ion Mincu” (Bucuresti), Facultatea de Arte Decorative si Design din cadrul UNARTE (Bucuresti), Facultatea de Design – Universitatea „Aurel Vlaicu” (Arad), Facultatea de Arte Decorative si Design din cadrul Universitatii de Arta si Design (Cluj-Napoca) si Facultatea de Arhitectura din cadrul Universitatii Politehnice (Timisoara).
Proiect al The Institute, Romanian Design Week este un eveniment anual care promoveaza designul romanesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul social, economic si cultural. Este primul proiect dedicat in intregime designului romanesc, care se adreseaza atat publicului larg, cat si profesionistilor.Adauga un comentariu