Magazin

X FACTOR – Homosexualul ATACAT de Cheloo ii da REPLICA

Publicat: 27 nov. 2013
1

Paolo Lagana, tanarul care a fost atacat pe scena X-Factor de Cheloo pe motiv ca este homosexual, ii raspunde mentorului. Dupa ce rapperul i-a transmis ca uraste tot ceea ce reprezinta, nici concurentul nu s-a lasat mai prejos si i-a replicat pe o retea de socializare.

„Dragii mei, orice s-a intamplat pe scena X Factor vineri si orice vor spune oamenii si juriul ( mai ales unul dintre ei) si oricare va fi rezultatul, eu voi canta toata viata. Cred ca ceea ce s-a intamplat duminica a fost foarte grav.

Vorbele lu Cheloo au fost foarte grave si de prost gust. Mie personal nu prea imi pasa de el, mai ales ca nici macar nu pot sa spun ca-l cunosc bine si nu ma afecteaza in acest concurs sub nicio forma, eu ma voi exprima indiferent de ceea ce spune el.

Dar in continuare sunt impotriva a ceea ce a spus, cred ca prin vorbele lui a facut o discriminare si a atacat intreaga comunitate LGBT (comunitatea de lesbiene, gay, bisexuali si transsexuali, n.r.). Sunt alaturi de toata comunitatea LGBT din Romania si de toata lumea care s-a simtit atacata duminica de vorbele lui. Sunt cu voi si va sustin. Cu totii meritam respect. Oricum, sa mergem mai de parte!”, a scris Paolo Lagana, pe contul lui de Facebook.

Cheloo a pornit un intreg scandal la X Factor, dupa ce s-a luat de unul dintre concurenti, Paolo Lagana, un homosexual declarat.

„Ai cantat, eu dispretuiesc tot ceea ce esti, ce reprezinti si tara asta te va trimite acasa cu siguranta”, i-a spus Cheloo lui Lagana.

Sursa: rtv.net
Comentarii
  • Tu chiar ai o problema. Legea ma obliga sa va tolerez si sa nu ma iau de voi, dar nu ma obliga sa va accept in grupul meu de prieteni, sa fiu deacord cu inclinatiile voastre sexuale, si sa indragesc ce reprezentati voi.

    Tocmai de aceea va tolerez, nu va jignesc, dar nu va indragesc!

    • Sunt perfect de acord cu tine Cristian. De ce trebuie sa isi afiseze inclinatia sexuala acesti oameni? Cei normali se afiseaza in locuri publice sa spuna ca sunt heterosexuali? Ce ma intereseaza pe mine ce face fiecare in patul lui, noaptea? De ce trebuie eu sa stiu ce face ala?

Adauga un comentariu