Magazin

X FACTOR. Cheloo a parasit scena din cauza unui concurent

Publicat: 10 nov. 2013
1

Noul sezon „X Factor” a fost plin de surprize atat pentru cei trei jurati cat si pentru telespectatori. Astfel, pe scena au urcat de la copii de 14 ani, pana la concurenti veniti de la mii si mii de km, cu totii convinsi ca au ceva de spus in muzica.

Printre cei care au incercat sa ii impresioneze pe Delia, Dan Bittman si Cheloo s-a numarat si Paolo, un tanar de 26 de ani, din Italia, care nu a avut nicio problema sa isi dezvaluie sexualitatea: „Dintotdeauna am fost neinteles de colegi, eram si gras si homosexual”, a spus tanarul cand a urcat pe scena “X Factor”.

Delia a sarit imediat in apararea concurentului, realizand ca ar putea fi pus in dificultate de colegul ei Cheloo. „Din acest moment, tu ai treaba cu mine, si numai cu mine, ignori tot ce se intampla in aceasta sala!”, i-a spus cantareata.

Paolo, insa, nu s-a jenat sa spuna intreaga poveste: „Am luptat mult. Oamenii din jur nu ma acceptau. I-am spus mamei pe la 16 ani ca sunt gay si de atunci pot spune ca am invatat pe pielea mea ca daca vrei ca cei din jur sa te accepte, trebuie sa le arati ca esti deschis”.

Tanarul a venit in Romania pentru a-si urma visul, acela de a pasi in lumea filmului, iar faptul ca juratul Cheloo a parasit masa juriului pe momentul sau nu l-a deranjat deloc, ba chiar s-a ambitionat sa le demonstreze ca merita un loc pe scena “X Factor”.

Sursa: rtv.net
Adauga un comentariu