Eveniment-Social

Week-end fierbinte la Universitatea Cuza. Rectorul Toader va finaliza lista completa a noilor profesori

Publicat: 08 iul. 2016
1

Astazi si maine, rectorul Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi, prof. univ. dr. Tudorel Toader, poarta ultimele discutii cu persoanele pe care le va propune la cele sapte prorectorate ale institutiei. Concret, pe data de 14 iulie 2016, Senatul de la Cuza se va intruni pentru a valida noua echipa de prorectori, urmand ca o sedinta similara a acestui for sa-i valideze, pe 28 iulie, pe noii decani.

Citeste si: Alegeri la Universitatea Cuza Iasi. Cate persoane s-au prezentat la urne – UPDATE FOTO

In acest context, numele vehiculate neoficial la pozitiile de prorectori sunt: prof. univ. dr. Stefan Cojocaru, de la Facultatea de Filosofie si Stiinte Social Politice, prof. univ. dr. Ionel Mangalagiu – actualul decan al Facultatii de Chimie, prof. univ. dr. Gheorghe Iacob de la Facultatea de Istorie si actual prorector pentru programe de licenta si activitati de formare a personalului didactic din învatamântul preuniversitar, prof. univ. dr. Catalin Tanase, actualul prorector pentru organizarea si dezvoltarea sistemului informational, evaluarea activitatilor si a personalului, respectiv director al Gradinii Botanice Anastasie Fatu sau prof. univ. dr. Henri Luchian, de la Facultatea de Informatica si actual prorector pentru Relatii internationale si parteneriate de studii si cercetare.

Citeste si: Detalii in premiera despre alegerile de la Universitatea Cuza. El este candidatul cu cele mai mari sanse sa devina rector – FOTO

De asemenea, doua nume certe pentru a ocupa pozitia de prorector a UAIC sunt prof. univ. dr. Mihaela Onofrei de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA), respectiv prof. univ. dr. Corneliu Iatu, actualul decan al Facultatii de Geografie si Geologie.

Citeste si: Universitatea Cuza se va schimba radical. Profesorul si judecatorul Tudorel Toader este noul rector

Citeste si: Rectorul Universitatii Cuza, profesorul TUDOREL TOADER, a gandit ASTA. Decizie fara precedent
Adauga un comentariu