Local

Vrei sa cumperi un Iphone 7 cu bani putini? Exista cateva variante destul de profitabile in Iasi

Publicat: 28 sept. 2016
1

@ Iphone 7 a aparut de putina vreme, dar cu toate acestea mai multi ieseni vand in mediul online mai multe astfel de dispozitive @ Pretul variaza, iar in totdeauna exista optiuni prin care clientii pot achita sume mult mai mci decat pretul real @

Unul dintre cele mai asteptate dispozitive mobile din anul 2016 a fost de ceva vreme lansat, fiind vorba despre Iphone 7, ultimul produs lansat de cei de la Apple. Pasionatii au facut mii de precomenzi in toata lumea, iar intr-un tarziu aceste produse au ajuns si la Iasi. La ora actuala, am putea spune ca este cel mai scump smartphone de pe piata, excluzand telefoanele mobile de lux.

Astfel, un Iphone 7 poate fi cumparat la preturi cuprinse intre 3.200 si 5.400 de lei, in functie de culoare si memorie. Deja au inceput micile afaceri cu noul model Iphone la Iasi. Unii dintre ieseni au abonamente la diferite firme de telefonie si pot lua telefoane la preturi promotionale. Daca in SUA un aparat costa aproximativ 500 de dolari, ceea ce inseamna putin peste 2.000 de lei, in magazinele din Iasi se vand cu 3.800 de lei. Unii ieseni au gasit calea de mijloc si s-au gandit sa faca cativa bani. Asadar, un Iphone 7 cumparat dintr-un magazin al firmelor de telefonie mobila poate fi cumparat la doar cateva sute de lei. La Iasi, pe site-urile de profil, cel mai ieftin Iphone 7 se vinde cu 3.499 de lei, negociabil. Multe aparate sunt aduse din strainatate, iar pretul lor difera daca sunt codate sau nu.

Totul se negociaza

Un iesean ce a adaugat un anunt de vanzare pe un site de profil, cere 3.700 de lei pe un Iphone 7, in cutie, sigilat. Spune ca telefonul a fost primit din Spania si ca este dispus sa negocieze. „Am primit doua telefoane de la un frate de-al meu. Unul il pastrez, iar altul il vand. Telefonul are 32 de GB memorie si este varianta Black. Pretul este negociabil, daca va intereseaza ne putem intalni”, a spus ieseanul. Cu toate acestea, pretul de 3.700 de lei este destul de piperat, daca ne gandim ca un aparat identic poate fi cumparat din magazin la pretul de 3.800 de lei.

Practic, un telefon cumparat de pe internet, de la o persoana necunoscuta, poate fi insotit de mici „surprize”. Niciun vanzator nu ofera garantie si produsul nu poate fi returnat. Exista ieseni care scot la vanzare mai multe Iphone 7, dar nu vor sa spuna de unde le-au procurat. Telefoanele sunt sigilate si au diferite culori.

„Am mai multe bucati, depinde cate va intereseaza. Dumneavoastra desigilati cutia. Telefoanele sunt aduse din strainatate”, spune un alt vanzator. Mai multe magazine din Iasi de profil au ramas cu stocurile epuizate. „Au fost mai multi ieseni care au facut precomenzi pentru Iphone 7. Cel mai bine se vand la abonament, pentru ca preturile sunt mai mici. Au fost cateva persoane care au platit pretul intreg”, a precizat un agent dintr-un magazin de profil.
Comentarii
Adauga un comentariu