Actualitate

Vrea sa fie primar

Publicat: 17 apr. 2008
1

Sunt o forta! Am mult prea multe calitati pentru un candidat la Primaria Iasi! Ati mai vazut femeie cu atata energie, ordonata, tipicara, constiincioasa? Multi ieseni ma cunosc ca pe o persoana cu simtul dreptatii, dar si cu simtul umorului (pentru ca, fara umor, cum poate fi traita viata?), toleranta aproape fara limite, cu o mare putere de persuasiune. Cuvintele apartin unei distinse doamne cunoscuta in special datorita proiectului cultural-artistic intitulat „Jazz in cartier„. Putini stiu insa ca pe langa zecile de evenimente coordonate in Iasi si in nordul Moldovei, Mihaela Marculescu are si aspiratii politice.

Simte ca poate face mai mult pentru concetatenii ei si pentru orasul in care s-a nascut si pe care il iubeste atat de mult. Este o fire deschisa, comunicativa, iar gradul de socializare nu poate fi egalat de Nichita, Oprea, Adomnitei si Schrotter la un loc. Citind cateva articole publicate in presa ieseana in ultimul timp, am avut senzatia ca doamna Marculescu ar trebui sa fie o fiinta cu capul in nori, o romantica incurabila. Paradox! Este economist de elita, functionar public in administratia ieseana, protagonist al luptei contra coruptiei de la Directia de Administratie a Drumurilor JudeteneConsiliul Judetean Iasi si inflacarat sustinator al drepturilor femeii, fiind prima care a militat pentru accesul femeii in organismul Garzii Financiare. Are proiecte pentru Iasi pe care le-a adus la cunostinta tinerilor de care s-a inconjurat si care ii cer sa-si asume responsabilitatea unei candidaturi la Primaria Iasului. Fiind o luptatoare, a hotarat sa candideze fie ca independent, fie ca reprezentant al unei noi generatii de politicieni. E constienta de forta masinariilor de lupta electorala ale PSD si PD-L, dar nu dezarmeaza datorita optimismului incurabil. In acest caz, cei din urma sa fie si cei dintai!
Comentarii
 • Multi isi pierd orice „simt” cind devin „persoane importante” , „nu spui cine” … Daca ne gindim bine, cine are simtul dreptatii – un justitiar, altfel spus, nu prea poate avea simtul umorului – umorul fiind un fel de „critica” a unor deficiente – deci, ori jurist, ori umorist !

 • pai cine putea sa plateasca articolul? marculeasca!!!! mai bine isi vedea de concertele ei ca s-a bagat unde nu ii fierbea oala. nu este cunoscuta de toti iesenii ci de o categorie restransa – iubitorii de jazz. iar ca sa ajungi sa te stie si batranii care au dosr bucuria ca Nichita le-a dat gratuite pe mijlocul de transport mai are de mancat aparitii in presa si intre oameni. e usor sa apari de odata si sa spui ca iti pasa fara sa fii cunoscut

 • …N-am platit niciodata pe nimeni ca sa scrie un articol….(asa se procedeaza in mod curent ? ) Hm ! Asta ma face sa cresc in proprii mei ochi…(glumesc…!)
  Da,intr-adevar,am simtul umorului,FARA LIMITEEEEE ! – pentru ca ,umorul, ori il ai,ori nu ; nu poti sa te lauzi ca ai simtul umorului,dar…”pana aici..”
  Pot sa va asigur ca poti sa fii un „justitiar” ,sa ai simtul dreptatii,si,sa ai si umor,sa surprinzi latura amuzanta a situatiei….
  Tot ce s-a scris in articol este adevarat si real ! Ce nu s-a mai scris – insa-(ar fi fost prea mult…!) este ca eu CRED ! foarte mult in Dumnezeu ! (tin toate posturile,ma rog,fac milostenii…) si respect toate obiceiurile crestinesti. De asemeni,am o cultura foarte bogata si variata in aproape toate domeniile…(am citit enorm,fiind una din pasiunile mele….) si ca ,iubesc la nebunie natura,cu tot ce ne inconjoara…(„am facut ” cu piciorul si rucsacul in spate,toti muntii din Romania…).
  Asta sunt.

 • Nu-mi propun nicidecum o polemica pe marginea acestor comentarii (fiind si ultima interventie de altfel…) dar,pentru a indrepta oarecum dezinformarea ,creata -presupun – din necunostinta de cauza,sau,poate,intentionat,din rea vointa,doresc sa fac cateva scurte precizari,obiective si absolut necesare :
  1. Intre 1992-1998,in calitate de inspector comercial,mi-am desfasurat activitatea in toata reteaua comerciala din Iasi.
  2. In anul 2000,cand am desconspirat o afacere de proportii la DADJ Iasi,cu complicitatea Cons.Jud Iasi, „am luptat” singura,fara „spate”,si,am fost subiectul-„personajul pozitiv” al primei pagini a tuturor ziarelor locale,timp de 3 luni…Acesta a fost si motivul care l-a determinat pe Dan Diaconescu,sa ma invite la o emisiune de o ora,la „7 ABC”. (Ziare -citite si emisiune-vizionata de foarte multi ieseni….).
  3. „Jazz…in cartier” (dar si alte evenimente…) a fost cel mai mediatizat eveniment cultural-artistic al Iasului ultimilor ani…:televiziuni,radiouri,ziare,site-uri….Deci,foarte multi ieseni au aflat astfel de proiect,fara macar sa fi participat…ca sa nu mai vorbim de multimea firmelor-sponsori…
  4. Pentru batranii din cele 2 camine din iasi,am organizat 2 evenimente,tot cu ajutorul sponsorilor,anul trecut,de Paste si de Constantin si Elena….
  5. Si,poate nu in ultimul rand,ar trebui sa amintesc ca m-am nascut in Iasi,si am facut studiile tot aici…
  * Restul,iin blog-ul meu ce va aparea in curand :
  „mmarculescu.blogspot.com”

Adauga un comentariu