Magazin

Vladescu si „fina” Boureanu s-au despartit din nou

Publicat: 17 iul. 2012
1
Fostul ministru de finante traieste pe viu o adevarata telenovela! Si asta pentru ca amorul ii da mari batai de cap. Click! a aflat ca Sebastian Vladescu s-a despartit recent de marea lui iubire, Irina Boureanu, nimeni alta decat fosta lui fina. Cei doi au, de aproape opt ani, o relatie presarata cu impacari si despartiri.
Fostul ministru de finante a fost vazut, in weekendul care tocmai a trecut, pe Litoral, doar in compania unor prieteni apropiati. potrivit Click acesta s-a despartit recent de iubita lui, Irina Boureanu. Omul de afaceri si fosta nevasta a lui Cristian Boureanu si-au spus din nou „adio”, dupa o relatie zbuciumata, demna de un scenariu de film.
Totul a inceput in urma cu opt ani, cand fostul ministru de finante a plecat in lume cu Irina Boureanu, episod cunoscut drept „fuga cu fina”, pentru ca Vladescu si sotia sa au fost nasii cuplului Irina si Cristian Boureanu.
„Am fugit pur si simplu doua saptamani cu Irina. A fost cea mai mare greseala din viata mea”, declara Vladescu acum circa doi ani, intr-un interviu. Irina a divortat de sotul sau, care i-a pus conditii dure la divort: sa renunte la Vladescu daca mai vrea sa-si vada vreodata fetita.
Anii au trecut si lucrurile s-au mai linistit, dar relatia „nas-fina” tot puternica a ramas! Vladescu si Irina, o frumoasa bruneta, acum in varsta de 38 de ani, a continuat, in mare secret, departe de ochii lumii. Surse bine informate spun ca cei doi se vedeau regulat si ca mergeau chiar in concedii in strainatate, dar aveau grija sa plece separat.
La inceputul acestui an, Sebastian Vladescu si Irina Boureanu au fost surprinsi impreuna in mai multe randuri, de fotoreporterii Click!, semn ca nu se mai feresc sa-si afiseze iubirea.Comentarii
  • *)SUPERFEMEI.NET site destinat adultilor:Filme.Jocuri.Dating.S e x pe webcam sau in oras.ect.

    2)PUBLIEST.INFO : Produse Slabit sau Cosmetice.Telefoane.Haine.Incaltaminte.Turism.Bijuterii.Reduceri si oferte actualizate permanent.

    3)LIVE-FOR-LOVE.INFO un alt fel de site de intilniri.

Adauga un comentariu