Sport

Viorel Moldovan înca nu si-a încheiat conturile cu Auxerre. „Sunt barbat, nu pot sa tac!”

Publicat: 27 sept. 2016
1

Viorel Moldovan a fost demis de la Auxerre, dupa ce fosta formatie a lui Tamas si Daniel Niculae a ajuns pe ultimul loc în a doua liga din Hexagon, dar si în urma atacurilor tehnicianului român din presa franceza.

Tehnicianul si-a asumat declaratiile din L’Equipe, dar nu va intra în detalii pâna la încheierea socotelilor cu formatia de pe Stade de l’Abbe-Deschamps. Fostul secund al echipei nationale a României asteapta o întâlnire decisiva cu presedintele lui Auxerre, Guy Cotret, pentru a-si rezilia contractul, în cele din urma. Moldovan (44 de ani) îsi cauta deja un alt angajament si spune ca nu ar refuza o oferta din România.

„Nu mai conteaza, asta e. Nici rezultatele nu ne-au fost favorabile. Astept sa reziliez contractul, luni voi avea o întâlnire cu presedintele. O sa ma întorc acasa si îmi caut angajament, trebuie sa ma ridic si sa îmi gasesc altceva. Acum astept oferte, îmi caut un angajament, în tara sau în strainatate. Nu vreau sa deschid subiectul declaratiilor mele. Au fost anumite comentarii care au deranjat, dar nu pot sa tac din gura, atunci când lucrurile nu merg în directia buna. Mi le asum si fara îndoiala au cântarit enorm în decizia clubului. Sunt barbat si spun lucrurilor pe nume, nu pot sa tac din gura”, a spus Viorel Moldovan, în cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal”.

„Nu regret ca am plecat de la echipa nationala la Auxerre. Chiar daca nu a fost o experienta sportiva reusita, din punctul de vedere al vietii a fost o experienta extraordinara. Trebuia sa încerc acest lucru. Daca nu o faceam, dupa aceea mi-ar fi parut rau”, a mai spus fostul antrenor secund al echipei nationale a României.
Adauga un comentariu