Actualitate

Viorel Hrebenciuc a fost ARESTAT pentru 30 de zile

Publicat: 29 oct. 2014
1
In aceasta dimineata, fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, in baza unui mandat emis de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), el urmand sa fie dus in arestul Politiei. Decizia magistratilor poate fi contestata de fostul parlamentar la completul de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).
Viorel Hrebenciuc a fost retinut ieri de procurorii DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, dupa ce fusese citat sa se prezinte la DNA, in conditiile in care luni Camera Deputatilor a luat act de demisia deputatului. Camera Deputatilor a trimis la Ministerul Justitiei un document prin care a informat ca Viorel Hrebenciuc nu mai este deputat si ca nu se mai impune avizul Parlamentului pentru retinerea si arestarea acestuia. Actul a fost trimis Parchetului instantei supreme, iar de aici la DNA, care solicitase avizul de la Parlament in cazul lui Hrebenciuc, potrivit mediafax.ro.

Citeste si Viorel Hrebenciuc RETINUT de DNA. Este dus la Curtea Suprema cu mandat – UPDATE 
Comentarii
  • Nu ma bucur de situatia in care a ajuns Hrebenciuc, dar vreau sa-i amintesc de incercarea lui de a inchide TeleM Iasi. De atunci am luat drumul emigrarii caci nu mai puteam face fata atacurilor furibunde ale „guzganului rozaliu” prin Solcanu, Soitu, Gasparik Atila si Ralu Filip. Voi si dei de la Monitorul de Iasi ati scris de multe ori ca TeleM este muribund, dar nu stiati ca acest ticalos a dat ordin sa nu mai faca nimeni publicitate la TeleM Iasi. Din neagra strainatate i-am blestemat pe toti, si iata ca acum platesc, poate si dupa pomelnicul depus la Manastirea Putna. Niciodata nu este prea tarziu.

  • de acord cu dumneata domnule ticu dar si eu mai astept sa vina si rindul lui simirad si nechita si poate ma voi bucura si eu pina atunci sa auzim de bine

Adauga un comentariu