Actualitate

Viorel Blajut s-a refugiat la PNL, pentru un loc de parlamentar

Publicat: 10 oct. 2016
1

@ Un deputat iesean a fugit la PNL, in speranta ca va prinde pe ultima suta de metri un loc pe listele pentru viitorul Legislativ @ Pentru ca nu a avut intrare la PSD, independentul Viorel Blajut s-a aciuat la PNL @ Acesta trage sfori in disperare de cauza, pentru a prinde un loc in Parlament

Deputatul Viorel Blajut este disperat ca nu va mai prinde un alt mandat in Parlament si a ajuns sa schimbe partidele ca pe sosete. Dupa ce a intrat in parlament ca membru al fostului PP-D, Blajut a activat o vreme ca indepedent. Ulterior a intrat in grupul parlamentar al PSD, fara sa fie membru al acestui partid, in speranta ca se va regasi pe liste pentru alegerile din decembrie. Cum social democratii si-au dat seama cu cine au de-a face, au preferat sa spuna pas.

Asa se face ca Blajut s-a alipit acum grupului PNL, sperand ca va putea sa intre pe listele partidului la Iasi. Culmea, desi batalia in partid este una acerba, Blajut spera sa-si faca loc si sa prinda un nou mandat. Daca in campania precedenta a dat cu nemiluita pomeni electorale, a ingropat morti si cate si mai cate, de aceasta data Viorel Blajut trebuie sa se reorienteze in a castiga capital electoral.

„Incepand de astazi (ieri-n.r.), 10 octombrie 2016, am devenit membru al grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor. Am facut acest pas important pentru a-mi putea duce proiectele destinate comunitatii iesene mai departe. Asa cum am declarat de mai multe ori, ca deputat independent, am fost foarte putin sustinut in ceea ce priveste initiativele mele legislative din Parlament, desi toate au avut drept unic scop bunastarea Iasului”, a sustinut Blajut. Cine citeste ceea ce a declarat Blajut ar putea crede ca acesta chiar este un liberal convins.

„De asemenea, imi place sa afirm ca viziunea mea privind dezvoltarea Iasului si a Romaniei a fost intotdeauna una preponderent liberala. Daca vrem ca romanii sa fie stapani in propria lor tara, daca vrem sa munceasca si sa traiasca decent, iar copiii nostri sa nu mai fie nevoiti sa plece in strainatate pentru a-si face un rost, atunci este absolut necesar sa investim permanent si masiv in dezvoltarea economiei nationale. Si nu o putem face decat incurajand munca, spiritul antreprenorial si performanta. Doar asa putem rasplati in mod onest eforturile milioanelor de romani care, dupa o viata de munca, nu au ce pune pe masa! Cu toate ca, din acest moment, imi declar adeziunea pentru politica liberala, tin sa anunt ca nu voi actiona niciodata partizan cand va veni vorba despre proiectele pentru Iasi. Ca deputat independent am sprijinit mereu toate demersurile in favoarea dezvoltarii Iasului, indiferent din partea carui partid au venit, si voi proceda la fel si de acum incolo. Voi colabora deplin si sincer cu toti cei care vor binele iesenilor”, a mai anuntat Blajut.
Comentarii
 • Daca PNL il va primi in partid si il va pune pe listele de parlamanteri pe acest ,,conational” inseamna ca este DOAR o curva care se vinde celui care plateste mai bine. Este mai mult decat evident ca acest ,,conational” isi cumpara locul pe listele parlamentare deoarece activitatea de parlamentar (sau mai bine spus inactivitatea) din mandatul trecut este specifica unui incompetent analfabet. Singura motivatie de a intra din nou in parlament a ,,conationalului” este aceea de fala si , in special,de a-si acoperi faradelegile facute prin afacerile ,,de succes”.

  • Domn” Marian cu parere de rau dar sunteti naiv in sensul de bun simt romanesc ! trebuia sa va dati seama ca PNL e o TARABA pentru hotii si ti.ga.ni !
   LA IASI STATUL ROMAN FUNCTIONEAZA PRECUM UN MOTOR GRIPAT !!

 • Tabara ti.ga.ni.lor l-a repartizat pe blajut la PNL si e compusa din Dan Carlan sef, Liviu Bulgaru, Constantin Serbouan, Mihaela Popa, Maria Cabalau.
  Petru Movila, Adi Acostoaiei, Iulian Taraboanta la PMP,iar la PSD Cristian Stanciu, Gabriel Surdu si altii.
  Chirica chiar daca nu mi-a placut initial vad ca se detaseaza de ramura ti.ga.ni.lor hoti si banditi Cristian Stanciu si Gabriel Surdu. AJUTATI-L !!
  CARE FACETI PARTE DIN PULIME SI NU INTELEGETI STATI ACASA SI NU VOTATI CA IDIOTII !!
  .

  • LA NOI LA IASI STATUL ROMAN CU MICI EXCEPTII E PRABUSIT DE SERVICIILE SECRETE A LUI VLADIMIR PUTIN SI CU AJUTORUL SERVICIILOR SECRETE EVREIESTI !
   OAMENII LOR DE BAZA SUNT MARII AFACERISTI PE CARE NU-I POT CITA PENTRU CA SE STERGE ARTICOLUL !! ACESTIA AU LOCOTENENTI DE TEAPA LUI GIGI NICHITA, RELU FENECHIU, CRISTIAN ADOMNITEI, DAN CARLAN, DUMITRU OPREA, CRISTIAN STANCIU, GABRIEL SURDU, PETRU MOVILA, LIVIU BULGARU, EMACU, TEOFIL BALTEANU SI ALTII MULTI DIN PACATE !! NU VOTATI CA IDIOTII !!!

 • asta e asa de prost incit nu a fost in stare sa si negocieze pozitia…av.Fenechiu Daniel (cumatru) a fost cel care a negociat in baza protocolului dintre partide.Dar a fost un pret mare …ca ,,savantul” cu bac si mastere la ..doi cu vaca” e dispus s a contribuie din plin la pusculita PNL. Iar pt restul care munciti si cu adevarat sunteti PNL-isti la lipit afise si framintat noroaie prin comune si daca nu v a place… AUT si o m.u.e.

Adauga un comentariu