Eveniment-Social

Vino joi, 3 decembrie, sa aprindem luminile de Craciun din Ansamblul Palas Iasi – FOTO

Publicat: 01 dec. 2015
Concert al Filarmonicii Moldova Iasi @ Sute de mii de luminite in parc si in mall @ Decoratiuni impresionante @ Brad cu personaje animate, in Atrium @ Plimbari pentru copii cu trenuletul Mosului.
Joi, 3 decembrie 2015, la ora 18.30, iesenii si nu numai sunt invitati in Atriumul Palas Mall, la aprinderea luminilor din Craciunia. Publicul va avea ocazia sa admire decoratiunile de poveste care impodobesc de sarbatori intregul ansamblu, dar si sa asiste la un concert special de Craciun, sustinut de Orchestra Simfonica si Corul Academic Gavriil Musicescu, din cadrul Filarmonicii Moldova Iasi. Toata luna decembrie, cei care vor veni la Palas vor avea parte de un cadru feeric. Decorul spectaculos va surprinde inca de la intrarea principala in Palas Mall, acolo unde va trona o patinatoare artistica, de marimi impresionante. Ca si in ceilalti ani, intalnirile princhindeilor cu Mos Craciun vor avea loc la bradul impozant din Atrium, inalt de 15 metri si impodobit cu personaje de poveste, care vor prinde viata. 
Tot in mall, copiii vor gasi diverse scenete, precum un brad imens realizat din cutii de cadouri frumos ambalate, soldatei de plumb si baloane de aer in culorile Craciunului. In plus, clientii vor putea admira si o sceneta haioasa, reprezentandu-i pe Mos Craciun si Craciunita, cu o inaltime de 7 metri, inconjurati de zeci de daruri. In food court, decoratiunile tematice vor fi sub forma de cupcakes si acadele. Sute de mii de beculete de Craciun, sub forma de perdele cu efecte de sclipire, instalatii de tip turturi si plase de lumini, vor straluci in intregul ansamblu Palas.
Plimbarile in aer liber vor fi deosebit de placute datorita arcadelor luminoase de pe aleile principale, dar si zecilor de arbusti si stalpilor imbracati in beculete. Tot in parc, clientii vor admira o cutie cadou 3D de dimensiuni impresionante. Si cladirile de birouri sunt decorate de sarbatoare, cu arcade sclipitoare la intrari, iar din receptii nu lipsesc brazii impodobiti. Ca si in anii precedenti, spre incantarea lor, copiii vor avea ocazia sa se plimbe prin Atriumul Palas Mall cu trenuletul Mosului.Adauga un comentariu