Sport

Viitorul Targu Frumos domina campionatul judetean

Publicat: 17 sept. 2013
1

Liga 4 din Iasi si-a disputat cele 8 meciuri din cadrul etapei a VI-a! Poate cel mai surprinzator rezultat al acestei etape a fost infrangerea celor de la Lespezi pe terenul juniorilor de la CSM Pascani. Totusi, exista unele sanse ca rezultatul sa fie schimbat la Comisia de Disciplina a AJF Iasi, oaspetii facand contestatie pe 3 jucatori pascaneni.

Pe primul loc in clasament ramane Viitorul Targu Frumos, care are punctaj maxim pana acum. Fara golgheterul Costel Vulpe in distributia acestei partide, echipa sustinuta de primarul Ioan Vatamanu s-a impus cu scorul de 4-0 in fata celor de la Viitorul Lungani.
Pe locul secund se claseaza Rapid Dumesti, formatie care nu s-a mai retras din campionat asa cum se anuntase. Rapidul a invins cu scorul de 7-0 de Podgoria Cotnari.

Stejarul Sinesti continua startul bun de campionat si s-a impus la scor de forfait pe terenul celor de la Foresta Ciurea. Dupa 5 partide consecutive in care a marcat, Vlad Plugaru nu a mai reusit sa marcheze si in aceasta etapa, tocmai in fata fostei echipe la care a jucat in turul campionatului trecut.

Rezultate

Gloria Bals – Unirea Mircesti 1-2
Unirea Ruginoasa – Helios Tomesti 3-0
Foresta Ciurea – Stejarul Sinesti 0-3
Gloria Baltati – Venus Butea 2-1
Rapid Dumesti – Podgoria Cotnari 7-0
CSM Pascani – Siretul Lespezi 2-1
Viitorul Harlau – AS Holboca 2-0
Viitorul Targu Frumos – Viitorul Lungani 4-0

Clasament: 1. Viitorul Targu Frumos – 18p, 2. Rapid Dumesti – 16p, 3. Stejarul Sinesti – 15p, 4. Venus Butea 12p, 5. Siretul Lespezi – 11p, 6. Gloria Baltati – 10p, 7. CSM Pascani – 9p, 8. Helios Tomesti – 8p, 9. Viitorul Lungani – 7p, 10. Viitorul Harlau – 7p, 11.     Foresta Ciurea – 6p, 12. Unirea Mircesti – 6p, 13. Podgoria Cotnari – 4p, 14. AS Holboca – 4p, 15. Gloria Bals – 3p, 16. Unirea Ruginoasa 3p.
Adauga un comentariu