Local

Video interzis minorilor! Un candidat la primarie injura ca la usa cortului

Publicat: 26 mai 2016
1

@ Candidatul PSD la primarie se crede dinainte castigator si a stabilit „prioritatile” pentru noul mandat, luand in deradere si aruncand cu cuvinte obscene catre contracandidati, ba chiar si alegatori

Un candidat la primaria unei comune din apropierea Iasului s-a facut de ras printre cetatenii de la care asteapta voturi. Mihai Balan, propus de PSD pentru primaria Barnova, a fost surprins in timp ce folosea un limbaj suburban, nedemn de un candidat pentru fotoliul de primar. Acesta a fost filmat chiar de catre locuitorii comunei, care au vrut sa arate adevarata fata a candidatului pentru postul de primar.
Mihai Balan vrea sa ajunga primul gospodar al comunei aflate in Zona Metropolitana Iasi si crede ca nimic nu ii poate sta in cale. Din materialul video postat se poate observa cu usurinta cum, Mihai Balan, candidatul PSD, a pus la cale un plan de bataie si isi calculeaza voturile intr-o maniera grosolana, cu cuvinte obscene, care nu pot fi reproduse aici.

 Acesta le povesteste unor cetateni ai comunei cum reuseste sa isi rezolve voturile pentru alegerile din luna iunie. Mihai Balan vorbeste despre sume de sute de euro date in stanga si-n dreapta, in asa fel incat oamenii lui de campanie sa fie siguri ca majoritatea populatiei il va vota. Acesta ii enumara si pe contracandidatii sai la fotoliul de primar in comuna Barnova, spunand, tot intr-un limbaj obscen, ca ii va spulbera si ca nu au nicio sansa. „Vine Geta, ii dau eu 250 de euro, atat ii dau eu. Ii bat chiar si la ei acasa….”, spune, printre altele, Mihai Balan, in secventele video in care a fost surprins de locuitorii comunei Barnova. In plus, acesta foloseste un limbaj extrem de urat, inclusiv la adresa alegatorilor pe care incearca sa-i convinga de faptul ca el este cel mai potrivit pentru acest post. Mihai Balan este sprijinit de grupul Victorel Lupu – Cristian Stanciu la alegerile din iunie.
Comentarii
  • Desigur ca este „marele patron” de la Garibaldi, care a probat toate angajatele…..
    O nulitate, un zerou, un nimica, dar noi suntem de vina ca acceptam asemenea candidati sa se inscrie in cursa electorala. Ar trebui impuse partidelor niste criterii dupa care pot promova anumite persoane in functii publice.

  • Bai nene Bala vrei sa fii Primar la Barnova ? ai **** mare ne dai muue la toti barnoveni, visani, cercu, petrarie si noua la paun, ti-a crescut sula mare ! crezi ca cu o bere si cu gesticultiile din filmulet care te scarpeni la lati te votam, nene nu mai veni prin sate dati demisia, ai facut PSD varza, curvarule dale **** la angajatele tale ca sunt proaste, dar nu si noi !

Adauga un comentariu