Sport

VIDEO! Cea mai ciudata filmare cu Hagi la Mondialul din 1994. Imaginile au aparut abia acum

Publicat: 02 nov. 2015
1

Cu totii ne amintim de bijuteria cu Columbia, de fazele magice cu Argentina, de drama cu Suedia si de noptile petrecute pe strazi. Hagi si generatia de aur a Romaniei ne-au facut sa visam ca putem fi campioni mondiali. Nu sfert finalisti, nu semifinalisti, ci campioni. “Cand am revenit la Barcelona, unde-l aveam antrenor, pe Cruyff, mi-a spus: Stii de ce n-ati castigat Mondialul? Pentru ca ati alergat prea mult. M-au uluit acele vorbe atunci. De fapt, n-am inteles nimic. Acum, ii dau dreptate. Trebuia sa alergam si mai putin decat am facut-o. Trebuia sa alerge mai mult mingea, nu noi”, a spus Gica Hagi.

Au fost momente magnifice pe care nu le vom uita niciodata, dar si momente mai putin obisnuite, pe care multi dintre noi le-am uitat pana astazi. Un astfel de moment s-a petrecut in meciul cu Argentina. Batistuta se pregatea sa execute o lovitura libera de la aproximativ 20 de metri de poarta, iar Hagi i-a luat locul portarului pentru cateva secunde.

A fost un moment in care si comentatorii britanici au ramas surprinsi. Hagi s-a dus la coltul portii de unde a aranjat zidul, lucru care in mod normal ar fi trebuit sa fie facut de portarul Romaniei. Mai mult, in clipa in care Batistuta a sutat, Hagi a oferit o “mana” de ajutor zidului sa blocheze mingea.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro
Adauga un comentariu