Magazin

Victor Yila face dezvaluiri dureroase despre Iurie Darie si sare la gatul lui Ducu, fiul actorului

Publicat: 21 aug. 2012
1
Internat la terapie intensiva de mai bine de doua luni, Iurie Darie a inceput sa dea semne de insanatosire, insa starea lui ramane incerta, iar sansele de supravietuire inca atarna de un fir de ata. Cum actorul are nevoie de ajutor material, lui Victor Yila i-a venit ideea de a face un spectacol caritabil si, desi a vrut sa apeleze si la Ducu, fiul maestrului, s-a razgandit subit. Yila l-a criticat dur pe Ducu, suparat ca nici macar lupta pentru viata a marelui actor nu a reusit sa-i apropie mai mult, scrie Cancan.
In ultimele zile, Iurie Darie a inceput sa raspunda pozitiv tratamentului pe care medici i-l administreaza, insa sansele de recuperare raman, in continuare, reduse, iar apropiatii nu vor sa se entuziasmeze prea mult. Din pacate, actorul in varsta de 83 de ani are nevoie de ingrijiri medicale minut de minut, iar Anca Pandrea abia se dezlipeste de patul lui: „Mai ridica mana, mai duce lingura spre gura, dar el nu e un bolnav care da semne clare de vindecare. Sansele sunt destul de reduse, Dumnezeu cu mila. Asteptam sa vedem ce se intampla. Anca e optmista, il pupa, il saruta, dar el nu simte nimic. Acum au nevoie de bani, pentru ca unele medicamente trebuie sa le plateasca. Iura a ajuns ca un bebelus acum, ii pune scutece absorbante”, a povestit Victor Yila, pentru Cancan.
Actorul, care i-a avut ca discipoli pe Iura si pe Anca, intentioneaza sa organizeze un spectacol in vederea strangerii de fonduri pentru maestrul aflat in stare critica si nu s-a ferit sa il critice dur pe Ducu, fiul lui Darie, pentru dezintesul manifestat in toata aceasta perioada critica: „Eu vreau sa fac un spectacol caritabil in septembrie, dar mai intai trebuie sa vorbesc si cu Anca. Am vrut sa vorbesc si cu Ducu, dar el e strain de situatie. Ei sunt doi straini, de ce sa ne ascundem, eu sunt mult mai fiu pentru Iura decat Ducu. Un om care-si vede tatal o data la zece ani… Asta nu e o relatie tata-fiu. Din ’91 incoace, Anca si Iurie Darie m-au adoptat pe mine. Bine, vorba vine, dar eu de la ei am invatat meserie si ii consider parintii mei. Cel putin o data la trei saptamani ma intalnesc cu ei. De cand a murit Consuela, mama lui Ducu, el s-a indepartat de tatal lui. El nu a fost de acord cu relatia lui cu Anca. Poate mai e si altceva intre ei si noi nu stim, dar cert este ca el s-a indepartat din cauza Ancai. Dar Dumnezeu le judeca pe toate. Si cand Iurie a primit steaua pe Aleea Celebritatilor, Ducu n-a vrut sa vina alaturi de Anca, sa primeasca onorurile, a stat acolo, ca un simplu spectator. A zis ca nu e treaba lui”, a mai spus Victor, mahnit.Comentarii
Adauga un comentariu