National

Victor Ponta, un nou atac la TEHNOCRATI

Publicat: 29 iun. 2016
1

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, continua seria atacurilor la GUVERNUL TEHNOCRAT dupa ce acestia nu tin cont de cerintele oamenilor, nici de motiunea simpla care a fost aprobata contra ministrului Agriculturii, nici de strigatul general de DEMISIE a ministrului Bostan, totul se reduce la „o altfel de abordare”. Iata textul integral postat de Victor Ponta pe pagina personala de socializare:

„Credeti ca ii pasa?! Sau credeti ca il schimba Dl. Ciolos (care nu l-a schimbat pe Irimescu de la Agricultura nici cand a votat Parlamentul motiunea contra lui)?

Ei sunt „tehnocrati” – ce treaba au ei cu Constitutia Romaniei, cu copiii din Romania, cu profesorii din Romania si in general cu Romania?! Niciuna! Au venit, distrug si pleaca!

PS – anul trecut Ioan Rus a demisionat in aceeasi zi pentru o declaratie nefericita, scoasa din context (nu fascista, nu impotriva Constitutiei )! Azi lui Bostan cat si altor catastrofe care ocupa functii de ministri nici nu le pasa – ei au „protectie”!, a incheiat Victor Ponta postarea pe Facebook.

Citeste si Ministrul care i-a jignit pe profesori, atacat de toata lumea
Adauga un comentariu