Eveniment-Social

Victor Ponta, primele declaratii la Sfanta Parascheva-VIDEO

Publicat: 14 oct. 2014
1
Prezent la Iasi, unde participa la Sfanta Liturghie de Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, premierul Victor Ponta a facut primele declaratii oficiale, referitoare la afirmatiile presedintelui Romaniei, Traian Basescu, potrivit carora premierul a fost ofiter acoperit.
„Am inteles ca aseara domnul presedinte Basescu si-a continuat atacurile nu doar la adresa mea, a tuturor candidatilor. Dupa zece ani in care am tot vazut si minciuni, si mizerii, si folosirea institutiilor statului de catre domnul Basescu pentru interesele sale personale, azi mai sunt 33 de zile din aceasta tragedie care a durat noua ani si 11 luni. Din punctul meu de vedere, orice va face si va spune domnul Basescu in aceste 33 de zile nu este decat un exemplu de ceea ce nu trebuie sa fac eu cand voi fi presedinte, ca daca domnia sa, nu stiu, a incalcat legea, eu nu m-am uitat, dar daca e o incalcare a legii cu siguranta vom cere sa fie sanctionat. Dar pana atunci in cele 33 de zile trebuie sa aratam cum putem noi sa fim altfel si cum putem ca Romania sa fie altfel, dupa acesti  9 ani si 11 luni de calomnii si mizerii de atacuri sub centura”, a declarat premierul.

Vezi si Ce oficialitati participa la slujba religioasa de pe Stefan cel Mare (445)

El a spus ca la slujba de Sfanta Parascheva se va ruga si pentru seful statului, care „este extrem de tulburat si framantat”. El a mai spus ca din 1995, cand a terminat Facultatea de Drept, a respectat legile si si-a servit tara si va face acest lucru in continuare. Premierul a mai sustinut ca Traian Basescu se exprima „intr-un mod total inacceptabil pentru un presedinte”, folosind aceasta functie si institutiile pentru a o sustine pe Elena Udrea, potrivit mediafax.ro.
Comentarii
  • Soolica, te pazeau pe tine si pe stafida aia de „sotia sa” 2 gealati pe scena tot timpul slujbei!
    Daca „programul tau de campanie” Basescu vine cu documente CLARE, ce mama naibii o sa mai spui? Ca le-a fabricat el cu Nastase si cu Melescanu?!

  • Scirbele politice ne calca- n piciore si la racla Sfintei , dar ne cersesc voturile. Astea se intimpla cu sustinerea fetelor religioase, care sint asemeni politicienilor: prefacuti, avizi dupa putere si averi, corupti si neoameni . Romani, treziti- va ! Cuza nu avea garda de corp!

Adauga un comentariu