National

Victor Ponta, mesaj dur pentru ziaristul care s-a inscris in PSD

Publicat: 10 oct. 2016
1

Fostul premier, Victor Ponta incepe un razboi extrem de dur, de aceasta data chiar in interiorul PSD. Dupa ce a aflat ca jurnalistul Alexandru Cautis s-a inscris in PSD si ca vrea sa candideze la alegerile parlamentare, Ponta s-a enervat si a transmis un mesaj veninos.

Ponta a anuntat ca si-a pus semnatura pe lista de sustinatori a PSD pentru alegerile parlamentare din decembrie si l-a atacat pe Cautis care vrea un loc pe lista PSD de la Constanta. Fostul premier nu a ratat ocazia de a-l intepa si pe presedintele Klaus Iohannis.

„Semnatura mea pe lista de sustinatori a PSD pentru Alegerile Parlamentate are exact numarul 1 milion! Daca mai convingem inca 4 milioane de romani sa fie alaturi de noi pe 11 Decembrie putem sa scapam tara de blestemul „Guvernului Meu” si sa continuam toate lucrurile bune facute in 2012-2015 (si sa le facem si pe cele pe care nu le-am facut)!

PS – am auzit azi „pe surse” de tot felul de „deontologi” care acum descopera ca e bun PSD sa ii duca in Parlament! Eu zic sa nu ii stricam, sa ramana cu „deontologii”.

Update – am scos foto cu CNP-urile ca sa nu incalc vreo dispozitie legala – dar sa stiti ca noua celor din conducerea PSD nu ne e teama, oricum suntem tinte de atata timp.”, a scris Ponta pe facebook.
Adauga un comentariu