National

Victor Ponta il desfiinteaza pe Klaus Iohannis: „Asa ceva nu am vazut nici la Traian Basescu”

Publicat: 13 oct. 2016
1

Fostul premier, Victor Ponta a declansat razboiul total la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Social democratul l-a facut praf in direct pe seful statului. Problema inundatiilor a fost „calul de bataie” al lui Ponta care spune ca IOhannis e mai rau ca Basescu.

„Domnul Iohannis are toate defectele lui Traian Basescu, dar e mult mai slab ca Traian Basescu. A vazut la TV ca au fost inundata. Unde au fost inundatii? La casa dumnealui din Florida? E ingrozitor. Asa demagogie nu am vazut nici la Traian Basescu. Ma refer la declaratiile de astazi. Habar nu are ce se intampla in tara. Habar nu are. Probabil nu citeste hartiile pe care le-a primit. Se stie de cand anunta ANM, se pregateste ISU.

Trebuie sa arati ca te intereseaza de oamenii aia. Merkel, Hollande, Cameron, Barack Obama au mers la inundatii. Cand esti in functie importanta nu stai la TV, schimbi canalele, te uiti pe Disney Channel. Iohannis nu stie ce inseamna situatie de urgenta. Domnul ministru de Interne e la Consiliul Jai. Ne-a pacalit domnul Iohannis ca ne baga in Schengen. E mai frumos la Bruxelles decat la inundatii.”, a tunat Ponta.

Tirul lui Ponta nu s-a oprit aici. „In 2011 a fost un tigru parca impuscat in Sibiu. Era domnul Iohannis primar atunci. Domnul Iohannis habar nu are ce s-a aprobat azi in Guvern. S-au dat bani pentru inundatii, dar nu a fost si Galati pe lista. S-au dat bani pentru Cumintenia Pamantului. Pe cine a sunat domnul IOhannis? Pe prefectul demis care era de la PSD si trebuia pus unul de la PNL. Este vorba de dezinteres ca sa nu spun cuvantul ala care incepe cu nesi… Daca domnul Iohannis a obtinut fraudulos case cand era primar la Sibiu, asta nu inseamna ca atacam institutia prezidentiala.

Unul din defectele lui Iohannis e ca nu cunoaste in limba romana proverbul ce tie nu iti place, altuia nu ii face. Nu l-am ales eu pentru functia de premier in 2009. A fost ales de Mircea Geoana si Crin Antonescu. Era neamt. Doar asta il recomanda ca sa fie premier.”, spune Ponta.

Fostul premier e convins ca Iohannis va fi de acord cu premierul PSD dupa alegeri. „Se teme de o eventuala suspendare”, spune Ponta.

” Au trecut 7 ani. Acum e domnul Iohannis in locul lui Basescu atunci cand l-a refuzat sa fie premier. Eu nu sunt lider de partid, va spun ce gandesc. Domnului Iohannis  ii place atat de mult la Cotroceni ca va pune pe cine spune majoritatea. Credeti ca lasa luxul sa se intoarca la casele din Sibiu acolo unde sunt ursi? Va alege luxul, mai are trei ani. Dupa aia va avea casa. Unul din defectele lui Iohannis e ca nu cunoaste in limba romana proverbul ce tie nu iti place, altuia nu ii face. Nu l-am ales eu pentru functia de premier in 2009. A fost ales de Mircea Geoana si Crin Antonescu. Era neamt. Doar asta il recomanda ca sa fie premier.

Au trecut 7 ani. Acum e domnul Iohannis in locul lui Basescu atunci cand l-a refuzat sa fie premier. Eu nu sunt lider de partid, va spun ce gandesc. Domnului Iohannis  ii place atat de mult la Cotroceni ca va pune pe cine spune majoritatea. Credeti ca lasa luxul sa se intoarca la casele din Sibiu acolo unde sunt ursi? Va alege luxul, mai are trei ani. Dupa aia va avea casa”, a mai spus Ponta.
Comentarii
  • TUPEU! Numai tupeul nemasurat il poate determina pe acest Mincinos National sa-si expuna umorile si razbunarile pe toate canalele TV si in toate ziarele care sunt dispuse sa-l publice! Vrea din nou la ciolan! Vrea din nou putere in maiini ca sa ne conduca el spre noi realizari marete si nemaiintalnite! Un hot ordinar( plagiator dovedit), un mincinos cum rar s-au nascut pe meleagurile romanesti, un oportunist de prima clasa( va amintiti episodul povestit de ma-sa in care cucoana povestea ca Pinocchio a ajuns la PSD numai pentru faptul ca a fost singurul partid care i-a oferit ceva?). Daca gorjenii il vor alege iar ca deputat atunci isi merita soarta!!!

  • Comentariul de mai sus e tipic de postac pnl-ist, platit sa denigreze imaginea cuiva…dar de ce nu amintesti man de „mai-marele” nostru, cu partidul lui, cu casele lui facute din meditatii ( ? ), de procese, de starea de incompatibilitate initiala ? de ce ? Cu sunt mai buni altii, ma rog?
    p.s. nu sunt simpatizant al nimanui, dimpotriva , am o vesnica greata

Adauga un comentariu