National

Victor Ponta ii raspunde lui Basescu: „Minte de ingheata apele, daca nu cumva are goluri de memorie””

Publicat: 24 iul. 2016
1

Cand Basescu spune ca sunt naiv are , poate, ceva dreptate! Am inca multe de invatat in viata ( in special din greselile mele)! Cu siguranta perioada dupa Noiembrie 2015 , cand vad cum se comporta fata de mine oameni pe care i-am ajutat enorm si pe care ii consideram prieteni, o sa ma vindece de „naivitate” pentru viitor!

Cand insa vrea ( cam lingusitor ) sa se puna bine cu Guvernul de Tehnocrati spunand ca nu au ce sa faca in infrastructura rutiera din cauza Guvernului anterior – Basescu minte de ingheata apele ( daca nu cumva are goluri de memorie)!

– in primul rand „bravul” Guvern PDL ( azi PNL) pe care il lauda Basescu a facut un asemenea dezastru in contractele de autostrazi incat nu doar ca nu a facut niciun kilometru, dar au si obligat Comisia Europeana sa suspende Programul Operational de Transport ( pe care l-am deblocat dupa eforturi uriase in 2013 in mandatul Ministrului Fenechiu care drept rasplata a fost bagat la inchisoare)!
– tot bravul Guvern PDL ( azi PNL) laudat de Basescu a licitat NadlacArad cu Romstrade ( unde a fost arestat ulterior Iordache si am fost obligati sa reziliem contractul si sa licitam din nou) / si a licitat si a semnat cu Salini Impregilio Italia acel lot din Austostrada Sibiu – Orastie care s-a surpat in 2015 si toata Propaganda a sarit pe mine ( desi nu aveam nicio alta vina decat ca a fost finalizata in 2014)!
– si tot Guvernul Basescu – Boc – PDL ( azi PNL) si-a batut pur si simplu de MasterPlanul de Transport , absolut necesar pentru absorbtia de fonduri europene / am realizat si finalizat noi Master Planul de Transport fiind aprobat de Comisia Europeana in Iunie 2015 ( si acum blocat de Guvernul de Tehnocrati)!

Cu tot sabotajul si opozitia feroce a Presedintelui Basescu ( care ar fi trebuit de fapt sa sprijine realizarea de autostrazi, dar care inca din 1999 cand era el Ministru al Transporturilor a fost cel mai mare adversar) in 2012-2015 am finalizat si contractat cel mai mare numar de kilometri de autostrazi! Pe cifre :

Finalizat si dat in exploatare A2 Bucuresti – Ploiesti , A3 Bucuresti – Constanta si A1 Sibiu – Deva

Licitat, contractat si in executie ( sau finalizat) :
1. A1 Nadlac – Arad / 38 kilometri / loturile 1 si 2 reziliate ( din cauza dosar penal Romstrade) relicitate si semnate contractele incepand cu 2013 ( lotul 1 ) si lotul 2 ( 2014)
2. A1 Lugoj – Deva 72 Km, finalizat licitatia in august 2013 , ordin incepere lucrari in Noiembrie 2013
3. A3 Campia Turzii – Targu Mures 52 km contracte semnate in iulie 2014
4. A3 Nadaselu – Mihaiesti 17 km si Suplacu De Barcau – Bors 64 km semnate contracte in mai 2015
5. A10 Sebes – Turda 70 km semnat contract in decembrie 2013

6. Autostrada Comarnic – Brasov , negociata si gata de semnare in 2014 , ( urmand a fi finalizat in 2017) a fost sabotata cu ticalosie de Basescu / atunci cand a afirmat in public de la Cotroceni ca are date privind fapte de coruptie legate de acest contract , evident o noua megaminciuna marca „Basescu” – iar Vinci/ Strabag/Aktor ( trei din cele mai mari si serioase firme europene de infrastructura) au anuntat ca amana orice decizie pana dupa ce Basescu isi incheie mandatul

Total kilometrii licitati si contractati pentru executie doar in 2012-2015 = 313 / valoare 1,4 miliarde euro /// total kilometrii licitati si contractati in 2016 = ZERO / valoare = ZERO euro !!!

Domnule Basescu / si eu cred ca aveti viitor in politica, va ajuta foarte tare prestatia actualui Presedinte / dar pana sa fiti dvs cel mai bun Prim Ministru ( mai bun decat Ciolos sau Boc e foarte posibil si realizabil) mai cititi niste cifre!

Citeste si Razboi total intre Traian Basescu si Victor Ponta: „E un naiv”
Comentarii
  • Am trait s-o vad si pe asta! Copy-Paste, Pinocchio, Ponta-Xerox, Plagiatorul National, are tupeul sa acuze pe cineva de minciuna!!!!!! Fascinant! Mincinosul absolut, cel care a adus falsul si disimulareapolitica si administrativa pe culmi nebanuite inainte de „epoca”sa, acuza cu nerusinare pe cel care ni l-a dezvaluit in toata splendoarea sa, de minciuna! Incredibil! Oare cat tupeu poate sa mai etaleze acest individ toxic precum deseurile nucleare? Oricum, a demonstrat cu varf si indesat ca este un demn urmas al mentorului sau Adrian Nastase nu stiu cate case!

Adauga un comentariu