National

Victor Ponta, GAFA URIASA de protocol, la ceremoniile dedicate Zilei Regalitatii

Publicat: 08 mai 2014
1

Premierul s-a lasat asteptat aseara cateva zeci de minute la ceremoniile dedicate Zilei Regalitatii, organizate la Palatul Elisabeta. In cadrul evenimentului, Principesa Maria a fost decorata cu Ordinul Coroana Romaniei in grad de Mare Cruce, iar apoi a avut loc un dineu. Premierul s-a scuzat afirmand ca a avut de munca si ca familia regala a stiut de intarziere.

Citeste si: Rovana Plumb: PDL a provocat suferinta, Guvernul Ponta a reparat nedreptatile

Casa Regala stabilise ca ceremonia de decorare a Principesei Maria va incepe la ora 19:00, insa totul a fost decalat, in speranta ca va ajunge si premierul Victor Ponta.

Si dineul oficial de dupa a fost intarziat din acelasi motiv. Oaspetii au incercat sa isi gaseasca ocupatie, insa in cele din urma au luat loc la masa.

Citeste si: Alexandru Lele: Ponta se teme de ADEVAR in cazul mortii lui Cristian Panait

Dupa aproximativ 40 de minute si-a facut aparitia si premierul, iar Principele Radu si-a putut sustine discursul. Premierul sustine insa ca nu a incalcat protocolul regal.

„Nici vorba de asa ceva (ca a intarziat, n.r.). Am primit de la Alteta Sa Regala permisiunea de a si munci, si dupa aceea de a veni la eveniment, pentru ca cineva trebuie sa se ocupe si de asta”, a spus Victor Ponta.

Citeste si; Basescu explica de ce ii spune premierului VICTOR VIOREL PONTA

La eveniment au fost prezenti, printre altii, si ministrul de Interne, Gabriel Oprea, ministrul Agricultuii, Daniel Constantin, si fostul premier Victor Ciorbea.
Comentarii
  • Un nesimtit ordinar,fara nimic sfant in el,fara educatie.Cum crede el ca va putea fi un presedinte fara cuvant,fara onoare,fara sa respecte niciun protocol.Ce sa spun ,muncea.Toata ziua ar fi avut timp sa min ceasca,oricum nu se vede nimic decat baronii care se tot burzuluiesc de teama DnA-ului.Rusine plagiator ordinar,impostor de doi bani pe care PSD cred ca regreta ca l-a propulsat asa de sus.

  • De fapt reprezinta o generatie,un model foarte prost de infumurat,om ajuns in varf fara sa fie pregatit.Este plin si orasul nostru de asemenea derbedei tineri care nu stiu decat ca sunt la putere,sunt PSD-isti femei sau barbati si isi pot permite orice.Nesimtiti…

Adauga un comentariu