National

Victor Ponta face apel la moderatie, dialog si intelepciune pentru salvarea USL

Publicat: 21 feb. 2014
1

Premierul Victor Ponta face un apel catre liderii PNL si USD de a adopta un discurs moderat care sa conduca la „salvarea USL”.

„Un nou apel la moderatie, dialog si intelepciune pentru salvarea USL! Eu inca sper ca putem, in zilele urmatoare, sa gasim solutii pentru continuarea guvernarii USL! Fac apel la toti liderii PNL si USD sa actionam in acest sens! Daca toti ne dorim cu sinceritate asta, putem reusi!”, sustine liderul PSD, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Citeste si PNL: Declaratiile despre Antonescu arata ca PSD pare a fi decis ca mearga mai departe

Victor Ponta atrage insa atentia ca, in opinia sa, declaratiile senatorului Teodor Atanasiu sunt „contraproductive”.

„Trebuie sa condamn ferm ca fiind contraproductive, incorecte si iresponsabile declaratiile domnului senator Teodor Atanasiu (propus de PNL si acceptat de mine ca Ministru al Economiei in Guvernul Romaniei)! Ii rog pe toti cei care vor binele USL sa fie mai ponderati si mai cinstiti in declaratiile publice!”, mai spune premierul.

Citeste si VICTOR PONTA: Nu stiam ca Antonescu s-a intalnit cu Basescu

Senatorul Teodor Atanasiu, propus de liberali pentru portofoliul Economiei, nu mai crede in viitorul USL, declarand vineri, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca PNL va face toate demersurile pentru demiterea premierului Victor Ponta, respectiv prin initierea unei motiuni de cenzura.

Intrebat de jurnalisti daca mai crede in viitorul USL, Teodor Atanasiu a raspuns negativ.

Citeste si Antonescu avertizeaza PSD: Daca inlatura PNL si nu castiga Presedintia, atunci pierde

„Nu. Deci e foarte clar ca cei de la PSD, cand au facut USD, nu l-au facut ca mai cred in viitorul USL. E ca si cum mai crezi in casnicie si te afisezi cu amanta”, a declarat senatorul PNL.
Comentarii
  • “Managerul privat al CFR Călători, Valentin Dorobanţu, îşi continuă nestingherit, chiar sub nasul ministrului Ramona Mănescu, aranjamentele şi ingineriile feroviare prin care urmăreşte să tragă pe linie moartă compania de stat.
    Dorobanţu, botezat de ceferişti “Smart”, pentru şmecheriile pe care le regizează, caută diverse pretexte pentru cedarea prestaţiei către operatorii privaţi.
    De fapt, Valentin Dorobanţu s-a lăudat către apropiaţii săi că el face ce vrea cu membrii Consiliului de Administraţie pentru că preşedintele Alexandrina Gătej este străină de problemele căii ferate. Însă, Dorobanţu îşi promovează aranjamentele în Consiliul de Administraţie prin intermediul , directorului Claudiu Dumitrescu si a directoarei Dana Galbeni Răchilă , prietenă la cataramă cu mâna dreapta a managerul privat, şefa achiziţiilor de la CFR Călători, Carmen Maria Popescu.

Adauga un comentariu