National

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Iohannis: Avem un presedinte cu apucaturi de Grof din secolul XVII

Publicat: 14 apr. 2016
1

Fostul premier Victor Ponta il ataca dur pe presedintele Iohannis intr-o postare pe Facebook. „Avem un presedinte cu apucaturi de Grof din secolul XVII”, subliniaza Victor Ponta.

„Am inteles ca functia de Presedinte al tarii nu mai poate fi decisa in Romania si de catre romani, deoarece cel care o ocupa trebuie sa voteze si sa sustina decizii internationale mult prea mari si importante pentru o tara mica ( si oricum lovita constant din interior de o multime de „cozi de topor„)! Noi doar trebuie sa mergem cuminti cu restul „Grupului” ( si sa platim cheltuielile extravagante cand avem ghinion sa ni se impuna un presedinte cu apucaturi de Grof din secolul XVII)

Citeste si Klaus Iohannis continua sa incaseze chiria pe casa pierduta in instanta. Cum este posibil

Dar dincolo de Presedinte chiar ar trebui sa putem sa ne alegem democratic Guvernul Central si guvernarile locale , inclusiv primarii / pentru ca deciziile lor de zi cu zi ne afecteaza noua viata de zi cu zi!

Manipularile si propaganda devenite deja clasice la prezidentiale reprezinta o adevarata catastrofa in cazul alegerilor locale si parlamentare”, scrie Ponta pe Facebook.

Citeste si S-a hotarat in CSAT. Klaus Iohannis va avea 5 avioane

Guvernul Ciolos este incapabil
„Un singur exemplu foarte recent – penibilul absolut si mostra de incompetenta crasa dovedita de „tehnocrati” in cazul Ordonantei privind salarizarea ( care afecteaza direct 1,2 milioane de angajati plus familiile lor)!!! Acesti oameni de la Guvern sunt evident incapabili si sa fie portari de bloc pentru ca si-ar da cu usa in cap singuri !!!

Citeste si „O altfel de politica” – Iohannis a cheltuit o suma record pe deplasari externe in martie

Sper deci sa fim lasati pe 5 Iunie sa votam primari, care stiu sa administreze orase sau comune / sa nu fim obligati iar sa votam tot felul de salvatori mesianici care dupa vot se duc sa ne salveze in Florida sau la Maglavit”, puncteaza fostul premier.
Adauga un comentariu