National

Victor Ponta arunca BOMBA. Cand incepe ancheta in cazul lui Klaus Iohannis

Publicat: 03 oct. 2016
1

Victor Ponta il face praf pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a mers la Timisoara, la deschiderea anului academic, la Universitatea de Vest. In opinia fostului premier, gestul lui Iohannis e inca ”o gafa marca KWI”, pentru ca in respectiva universitate si-a sustinut teza de doctorat Laura Codruta Kovesi.

In plus, Ponta face si un pariu virtual cu Iohannis. El estimeaza ca in 2019, dupa ce Iohannis isi va termina mandatul de presedinte, va fi anchetat pentru ca a devenit proprietarul unei case din Sibiu in urma unor acte false.

”Draga Klaus – am apreciat foarte mult interventiile tale de azi / ori cineva apropiat te sapa si iti da intentionat sugestii cum sa te faci de ras ; ori pur si simplu nu vrei sa ratezi nicio ocazie ca sa mai faci inca o gafa marca „KWI

1. In primul rand ai mers sa lupti cu plagiatele tocmai la Universitatea de Vest din Timisoara ( unde si-a facut Doamna Kovesi doctoratul)

2. L-ai avut alaturi pe fostul instructor de Pionieri de pe vremea comunistilor Dl Mircea Dumitru – stii, cel care semneaza carti de filosofie traduse din germana fara sa stie limba germana

3. Tu personal ai avut grija sa ceri la examinarea tezelor de doctorat ca „executiile” sa se opreasca la Ponta, Oprea si Toba – nici vorba de altcineva din Romania; te pomenesti ca doar 3 teze au existat in tara noastra in ultimii 50 ani

4. Vorbesti des despre doctorate si lucrari plagiate / sa stii ca si cei care au plagiat au muncit mai mult decat tine – tu doar ai semnat si ai facut o poza de coperta pentru cele doua carti scrise de bietul jurnalist din Sibiu ; macar sa ii cedezi lui drepturile de autor pentru traducerile in chineza, bulgara, malgasa, patagoneza, martiana si unde mai da bani ICR sa te „publice” !

Ca simplu cetatean am insa o intrebare : cand crezi ca vor fi cercetati penal in Romania cei care au devenit proprietari de case folosind acte false ( asa cum au decis definitiv mai multe instante)? Facem pariu ca din 2019?”, e mesajul lui Victor Ponta.
Comentarii
Adauga un comentariu