National

Victor Ponta, anunt de ultima ora

Publicat: 28 aug. 2016
1

Fostul premier Victor Ponta a anuntat, duminica, ca a depus, la organizatia PSD Gorj, solicitarea pentru candidatura sa la alegerile parlamentare.

„E importanta opinia structurilor locale (eu am depus deja solicitarea la Organizatia mea PSD din Gorj), dar trebuie propusi si oameni noi si care vor fi utili in viitor – sa ne amintim ca Emil Boc s-a afirmat intai la Bucuresti si apoi la Cluj, eu sunt bucurestean „adoptat” de Gorj, si exemplele sunt multiple!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

El considera ca „marea sansa (pentru Romania, nu doar pentru PSD) este sa propuna oameni de mare calitate si competenta in viitorul Parlament”.

„Marea sansa (pentru Romania nu doar pentru PSD) este sa propuna oameni de mare calitate si competenta in viitorul Parlament/ oameni care sa recastige prestigiul si increderea pentru aceasta institutie fundamentala a unui stat democratic (nu intamplator a fost principala tinta a Sistemului si a Propagandei), care sa faca legi mai bune si sa controleze Guvernul sau Presedintele atunci cand e cazul (asa cum prevede Constitutia si principiul echilibrului intre puterile Statului)!”, spune Ponta.

El sustine ca „PSD este singurul partid care poate, fara probleme, sa propuna o lista completa”.

„PSD este singurul partid care poate fara probleme sa propuna o lista „completa” – cu parlamentari care au fost activi si eficienti in mandatele precedente, cu oameni care deja au dovedit in Guvern si in autoritatile locale ca stiu si sa faca (nu doar sa critice si sa injure)/ cu tineri de viitor si femei competente si implicate (cred ca „frumusetea” conteaza in politica doar daca e si interioara – altfel ca la concursurile de Miss)”, a adaugat el.

Fostul premier isi doreste ca in 2016 parlamentarii social-democrati sa reprezinte vointa electoratului si viziunea politica a conducerii PSD.

„Imi doresc ca in 2016 parlamentarii PSD sa reprezinte vointa electoratului nostru si viziunea politica a conducerii PSD – nu interese ale unor oameni si sisteme care de 25 de ani ii insulta si umilesc pe cei care ne voteaza/ si care tot de 25 de ani isi doresc doar sa ne distruga!”, a mai scris Ponta.
Comentarii
  • Pontolacu’ zice ca trebuie oameni de calitate. Nu de calitatea lui! Daca ajung iar din astia in parlament, e vai de noi. NU TREBUIE VOTATI!

Adauga un comentariu