National

Victor Ponta: Alina Gorghiu m-a lasat pe mine si l-a luat pe Ministrul Educatiei. Daca asta inseamna Opozitie, inseamna ca mai stam la guvernare 50 de ani

Publicat: 14 aug. 2015
1
Premierul Victor Ponta i-a raspus, vineri, pe Facebook, copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, dupa ce aceasta a scris, tot pe Facebook, ca „Domnul ministru Campeanu ar trebui sa cedeze portofoliul Educatiei daca nu este capabil sa tina in frau o chestiune care ar trebui sa functioneze ca un ceas – procesul de admitere a elevilor la licee”.
In acest context, Ponta a scris ca Alina Gorghiu are „idei foarte putine si fixe”, precizand ca acum se ia de Ministerul Educatiei si ca daca asta inseamna Opozitie, ” inseamna ca mai stam la guvernare 50 de ani”. 

Citeste si  Victor Ponta, o noua lectie de economy: 3,7% crestere economica in semestrul I nu e un 

„E clar! Acum m-a lasat pe mine si l-a luat pe Ministrul Educatiei! Dna. Gorghiu are idei foarte putine si foarte fixe. Daca asta inseamna Opozitie, inseamna ca mai stam la guvernare 50 de ani!”, a scris Ponta pe site-ul de socializare.
Alina Gorghiu i-a cerut, vineri, demisia ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, acuzand ca neputinta acestuia ar putea „marca o generatie de elevi”.

Citeste si  Victor Ponta, mesaj din vacanta pentru Klaus Iohannis: RUSINE

„Domnul ministru Campeanu ar trebui sa cedeze portofoliul Educatiei daca nu este capabil sa tina in frau o chestiune care ar trebui sa functioneze ca un ceas – procesul de admitere a elevilor la licee – si daca nu intentioneaza sa promoveze meritocratia in educatie. Neputinta domniei sale risca sa marcheze o generatie de elevi, sa revolte si sa nedreptateasca tineri care au facut eforturi pentru a fi admisi la un liceu bun. De altfel, cand bataliile interne si critica opozitiei sunt principala ocupatie a PSD, e de asteptat ca problemele care tin de guvernare sa scape de sub control fara ca nimeni sa observe”, a scris liderul PNL pe Facebook. 

 
Adauga un comentariu