Magazin

Victimele masacrului din clubul american: un cuplu care se pregatea de nunta si o femeie care a invins cancerul de doua ori – FOTO

Publicat: 14 iun. 2016
Juan Ramon Guerrero, in varsta de 22 de ani si Christopher Andrew Leinonen, de 32 de ani se numara printre cei 49 de morti din clubul american Pulse, acolo unde homofobul si islamistul Omar Mateen a deschis focul. Tatal lui Guerrero a declarat ca vrea sa organizeze o inmormantare pentru ambii tineri, acesta spunand ca daca nu ar fi fost ucisi cei doi ar fi ajuns sa se casatoreasca.
O alta victima este Brenda Lee Marquez McCool, din Brooklyn. Femeia a invins de doua ori cancerul, insa a murit in club, impuscata de Omar Mateen. McCool, de 49 de ani, dansa cu fiul ei, Isaiah Henderson, cand Omar Mateen a inceput sa traga in oameni. In haosul care a urmat Brenda si fiul ei au fost separati. Pana in ultima clipa cumnata ei, Ada Pressley si fiul ei au sperat ca femeia este la spital. Abia luni seara au aflat ca nu a supravietuit, Brenda fiind impuscata de cel putin doua ori. Cu doua ore inainte ca terorisul Omar sa inceapa sa impuste oameni, McCool dansa salsa pe ring cu un prieten.
Tags:Adauga un comentariu