Eveniment-Social

Vicepresedintele CJ Iasi a trecut in partidul lui Traian Basescu – FOTO, VIDEO

Publicat: 22 apr. 2016
1

Seful unei institutii publice iesene a facut o miscare surpriza. Alin Aivanoaei, vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi, a anuntat ieri ca s-a inscris in randurile Partidului Miscarea Populara, formatiune condusa la nivel central de Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei. Alin Aivanoaei a fost membru UNPR, asta dupa fuziunea pe care fostul partid PP-DD a facut-o cu formatiunea progresista. De altfel, Aivanoaei si-a motivat alegerea prin faptul ca alaturi de echipa PMP va putea continua proiectele incepute la nivelul Consiliului Judetean Iasi. In cadrul PMP, Aivanoaei va ocupa o functie de conducere la nivelul organizatiei judetene si se va regasi pe listele pentru CJ. In plus, vicepresedintele CJ a aratat ca in institutie sunt proiecte care nu si-au gasit rezolvare in actualul mandat din cauza unor ambitii politice si care trebuie duse la bun sfarsit.

„Vin din mediul privat si am o gandire de dreapta. Ca urmare, am ales sa intru intr-un partid de dreapta si sa-mi continui proiectele la nivelul judetului. Ca un exemplu, Centrul Expozitional nu aduce acum niciun profit si este pacat sa nu fie pus la dispozitia tinerilor antreprenori. In plus, sunt si alte obiective care au nevoie de rezolvare. Am fost placut impresionat de echipa PMP Iasi si de aceea am decis sa vin alaturi de ei si sa luptam pentru proiectele judetului”, a mentionat Alin Aivanoaei. Acesta a precizat si ca structurile fostului PP-DD din judet ii sunt alaturi in continuare si ca oamenii au trecut la organizatia PMP Iasi in corpore, pentru a candida pe listele acestei formatiuni. Si deputatul PMP Petru Movila a precizat ca va face echipa cu Alin Aivanoaei la Consiliul Judetean pentru a sprijini proiectele Iasului. „Dumnealui va fi in conducerea organizatiei judetene. In ceea ce priveste lista de candidati, aceasta nu a fost inca definitivata. Cel mai probabil in cursul zilei de luni, 25 aprilie, o vom avea finala. Nu este stabilita nicio ordine pe liste”, a mentionat Movila.

Click aici pentru a vedea imagini foto, video.
Comentarii
  • laba de movila e de vreo 3 mandate deputat, e obisnuit cu furtul. Cine va ma crede ba nenorocitilor? Pleaca lumea din tara, de ramanem 1.000 oameni tot candidati, nu?

  • …” placut impresionat …” superba concluzie/optiune!…ai’ di’ capu’ vostru!…pepedede/unepere…super traseu, nu?…campania 2012 va spune ceva? mai tine careva minte ce bulshituri promovati atunci?…de ce mama satanei nu dati socoteala la 4 ani de la alegerile precedente?! cwurwee politice…

  • Ce penali, ce dejectii de oameni. Daca eceste dejectii politice ajung sa ne conduca judetul, orasul. Aivanoaie, acest parvenit, marioneta cu 8 clase, un traseist politic (initial in PRM apoi in PP-DD, apoi in UNPR si in final PMP), toti penalii si toti incultii au ajuns sa conduca tara.

Adauga un comentariu