Eveniment-Social

Vicepresedintele Chirila, lasat fara masina de serviciu

Publicat: 10 nov. 2010
1

@ Victor Chirila, vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi, a fost lasat fara masina de serviciu de catre presedintele Constantin Simirad @ Cum Chirila nu mai are atributii, seful CJ a decis sa dea autoturismul unui serviciu din subordine

Razboiul rece de la varful Consiliului Judetean Iasi intre presedintele Constantin Simirad si vicepresedintele Victor Chirila incepe sa lase urme adanci. Dupa ce a fost lasat fara atributii, vicepresedintele a ramas si fara masina de serviciu, un autoturism marca Daewoo. Masina cu care circula vicepresedintele a ajuns la Serviciul de Proiecte Europene, printr-o dispozitie semnata de presedinte. „Domnul presedinte m-a lasat fara masina. Dupa ce mi-a luat atributiile, acum mi-a luat si masina. Cred ca s-a suparat ca i-am adus la cunostinta situatia de pe drumurile judetene, starea proasta a drumurilor. Probabil, pentru a nu mai avea acces in judet, a decis sa-mi ia si masina. Nu ma deranjeaza ce a facut, o sa circul in judet cu autobuzul, cu trenul, gasesc eu cum sa ajung”, a spus Victor Chirila. Vicepresedintele a mai sustinut si ca Simirad i-a interzis accesul la informatiile din interior. Cu toate acestea, liberalul din fruntea institutiei sustine ca nu este deranjat de sicanele provocate de presedinte si ca se mai asteapta si la alte actiuni asemanatoare. „A dat si ordin sa nu mai primesc nici o informatie legata de activitatea Consiliului Judetean. Daca imi interzice acest lucru, inseamna ca are ceva de ascuns. Vreau, insa, sa spun ca cine doreste sa-mi semnaleze vreo problema legata de activitatea Consiliului Judetean sau a altor institutii o poate face la numarul de telefon 0232/210338, numarul meu de la birou”, a adaugat vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi.

Seful CJ explica situatia

In schimb, Constantin Simirad a precizat ca a luat decizia pentru ca functionarii de la Proiecte Europene circula mai mult in judet. Cum Victor Chirila nu mai are atributii, e normal sa nu mai circule cu masina institutiei. „El mi-a trimis o adresa prin care a spus ca nu va tine cont de dispozitiile pe care le-am dat. Nefacand nimic pentru Consiliul Judetean Iasi, nu se justifica nici masina. Cei de la Serviciul Proiecte Europene au nevoie sa se deplaseze mai mult in judet, prin urmare le-am dat lor masina. Domnul Chirila ar putea sa-si doneze salariul unui nevoias, daca tot nu face nimic. Nici macar condica nu o mai semneaza”, a spus Constantin Simirad.
Comentarii
  • Mai simirad iar ai impresia ca tu faci totul?Mai Trahanache mai lasa-te de politica si mai fa si tu ceva pentru judetul asta ca orasul Iasi l-ai terminat de cita treaba ai facut

  • Victor, ia intreaba-l pe Simi daca a stat la dezalcoolizare, la Socola,in timpul lui Ceausescu, poate asa se mai calmeaza si revine la realitate si te lasa in pace. Oricum, Simi este nebun, asa ca nu iti mai face griji cu porcul din Cotzushca.

Adauga un comentariu