Magazin

Vezi raspunsurile unui MILIONAR la sase intrebari esentiale!

Publicat: 05 oct. 2012
1

Un tanar care are peste 20 de ani si care a ajuns milionar prin propriile forte a raspuns, anonim, mai multor intrebari puse de utilizatorii site-ului „Reddit„. In acelasi timp acesta a oferit informatii moderatorilor site-ului pentru a-si confirma identitatea si statul financiar.

Iata si cele mai importante sase intrebari la care a raspuns tanarul milionar:

Care este cea mai rea parte a vietii tale?”
Raspuns: „Modul in care oamenii se poarta in jurul meu. Banii schimba totul in jur, in special modul in care oamenii se poarta si te trateaza. Nici unul din prietenii mei nu se mai simte confortabil in jurul meu, de aceea incerc sa nu imi schimb deloc comportamentul fata de el. Un lucru pe care nu l-am schimbat la mine este felul in care ma imbrac si in care ma port”.

Pe ce ai ‘aruncat’ banii?”
Raspuns: „Un Ferarri decapotabil. Locuiesc in zona Pacificului de Nord-Vest. Nu tocmai cea mai una zona pentru o decapotabila. Nu regret”.

De ce nu iti petreci timpul cu ceilalti milionari?”
Raspuns: „Toti se cred mai presus decat ceilalti pentru ca au mai multi bani, dar in realitate majoritatea milionarilor de varsta mea si-au mostenit averea si sunt corupti din punct de vedere moral”.

Cat lasi bacsis?”
Raspuns: „30% din valoarea totala a notei de plata”

Cum economisesti banii?”
Raspuns: „Atunci cand castig un dolar, ma gandesc ca am castigat 25 de centi”

Care este sfatul tau pentru succes?”
Raspuns: „Orice, numai nu deveni avocat. Am un nuamr foarte mare de prieteni avocati care nu isi gasesc de munca pentru ca in realitate sunt foarte multi”.
Adauga un comentariu