Magazin

Vezi povestea incredibila a ieseanului care a salvat concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti! – FOTO

Publicat: 05 sept. 2012

Concertul celebrei trupe din SUA a fost la un pas sa fie amanat din cauza unei probleme de sanatate a lui Chad, dar un kinetoterapeut roman a salvat totul in ultimul moment. Alexandru Lefter a fost omul care a avut grija ca bateristul Chad Smith sa fie in cea mai buna forma pentru concertul pe care RHCP l-a sustinut la Bucuresti.

„Avand in vedere ca in ultimele noua luni m-am promovat individual pe site-ul propriu, avand si pregatirea necesara, respectiv CV-ul complet, cei de la Red Hot Chili Peppers m-au ales ca sa ma ocup de conditia lor fizica si recuperarea lor. Nu ma consider salvatorul acestei trupe si am fost doar omul care mi-am facut meseria cu profesionalism”, a declarat, pentru „Buna Ziua Iasi”, Alexandru Lefter.

„Totul a inceput dupa ce am primit un mail de la staff-ul medical al celor de la Red Hot Chili Peppers, prin care eram intrebat daca pot sa-i ajut pe baieti pentru a scapa de unele dureri pe care le aveau inainte de concert. Le-am raspuns ca este o onoare, dar la inceput chiar nu mi-a venit sa cred ca este adevarat. Am ramas surprins cand am fost invitat la Bucuresti inainte de concert. Mi-au explicat ca pur si simplu au cautat pe Internet un specialist. Au considerat ca eu sunt solutia cea mai buna si m-au contactat. Asa am ajuns sa ii pregatesc pe cei de la RHCP pentru concert”, a declarat Alexandru Lefter pentru Cancan.

„El sufera de epicondilita laterala, denumita si ”cotul tenismanului”. Problema apare la persoanele care repeta aceeasi miscare zilnic, de unde rezulta afectarea tendoanelor de la nivelul articulatiei cotului. Solistul Anthony Kiedis mi-a spus ca si el are unele probleme la glezna, dar pana la urma i-a trecut totul si nu a mai avut nevoie de ingrijiri”, a mai povestit Alexandru, potrivit Cancan. Pana la urma totul s-a terminat cu bine, iar 45.000 de oameni s-au bucurat de primul concert RHCP in Romania, pe Arena Nationala.

Nascut in Iasi la 3 iunie 1983, Alexandru Lefter este kinetoterapeut licentiat, cu experiente si recomandari internationale din tari ca si Romania, Danemarca si Anglia. Licentiat in kinetoterapie de catre Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. A colaborat cu FC Teesside University si chiar cu binecunoscuta FC Middlesbrough, in Anglia. In Danemarca a lucrat atat in sectorul de stat, la Spitalul Nykøbing Falster, cat si in sectorul privat colaborand cu Falck Healthcare Danemarca.
Adauga un comentariu