National

Vezi parerea lui CTP despre Cristian Sima

Publicat: 14 oct. 2012
1
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat la Romania TV ca si-a dat repede seama ce fel de om este Cristian Sima si se intreaba cum a fost posibil ca persoane importante sa-i incredinteze acestuia sume mari de bani.
Cristian Tudor Popescu a declarat la Romania TV ca l-a cunoscut pe broker-ul Cristian Sima, dar in mai putin de 5 minute si-a dat seama ce fel de personaj este acesta. Totodata, el se intreaba cum a fost posibil ca persoane importante sa-i dea acestuia sume mari de bani, ca sa-i inmulteasca pe principiul FNI sau Caritas.
„Este un individ care a fugit cu banii unor persoane private, o persoana insignifianta, care primeste exact ceea ce doreste mai mult acum, istrionism televizat, pe care poate sa si-l manifeste.
Nu mi-au trebuit 5 minute ca sa imi dau seama cu ce fel de personaj am de-a face. Si orice om cu un IQ cat de cat rezonabil isi dadea seama ca are de-a face cu un soi de clovn.
Intrebarea este: „Cum a fost posibil ca acele persoane care i-au dat bani domnului Sima, ca sa-i inmulteasca pe principiul Caritas sau FNI, cum a fost posibil sa-i incredinteze acesti bani? Primul lucru care imi vine in gand este faptul ca banii aia nu erau munciti. Daca erau munciti, nu i-ar fi dat acestui individ”, a spus Cristian Tudor Popescu la Romania TV.
Sursa: rtv.netComentarii
Adauga un comentariu