Magazin

Vezi GESTUL care A ENERVAT-O la culme pe actrita OANA PELLEA

Publicat: 11 apr. 2013
1

Fiecare om civilizat cunoaste regula de aur conform careia, atunci cand esti la teatru, opera, opereta, film sau orice eveniment care necesita atentia si concentarea auditoriului, telefoanele mobile trebuie inchise. Exista insa exemplare care isi pemit aroganta de a nu se supune acestei conventii de bun simt.
In plina desfasurare artistica pe scena, Oana Pellea a trait umilinta maxima atunci cand mai multe telefoane mobile au inceput sa sune in sala. Complet jignita de lipsa de daruire a spectatorilor care nu-si inchisesera mobilele in timpul piesei de teatru, marea actrita a avut imboldul de a parasi scena. Numai ca buna crestere si gandul ca restul auditorului nu este vinovat de indolenta catorva persoane au facut-o sa continue piesa.Totusi, a dat un semnal de alarma pe Facebook, printr-un mesaj in care isi povesteste indignata patania, scrie libertatea.ro.
„Azi in timpul spectacolului, am vrut sa plec acasa. La al treilea telefon ce suna in sala …am vrut sa plec acasa! Nu am facut-o din respect fata de ceilalti spectatori si din respect fata de partenerul meu de scena…dar…am vrut realmente sa plec acasa! Ce trebuie sa facem ca sa va convingem sa inchideti telefoanele? Daca nu ii respectati pe cei ce sunt in scena…barem pe cei ce sunt in sala… Pacat. Mare pacat. Trist”, a scris Oana Pellea pe Facebook, deranjata de atitudinea catorva spectatori.
Adauga un comentariu