Magazin

Vezi de ce poarta Basescu doar tricoul Bleu

Publicat: 18 iul. 2012
1

De cand a inceput campania electorala pentru referendumul din 29 iulie, prin care romanii vor spune daca il mai doresc sau nu pe presedintele suspendat Traian Basescu in fruntea tarii, acesta este vazut imbracat doar cu tricouri de culoare albastru azur, in special atunci cand face declaratii de la sediul sau de campanie.

Se pare ca aceasta culoare ii place cel mai mult lui Basescu, intrucat, conform unor apropiati ai acestuia, si atunci cand era capitan de vas purta, cand nu era de serviciu pe nava, tricouri sau pulovere in aceasta nuanta, care i-ar aduce noroc.

Presedintele prefera aceasta nuanta intrucat ea ii da incredere, este o culoare care reprezinta marea, oceanul si care te face sa te uiti la el atunci cand vorbeste cu tine. Din cate stiu, are cateva zeci de tricouri si pulovere albastru azur, accesorii pe care le imbraca atunci cand este in vacanta, cand iese cu familia. El spune ca are mai mult noroc cand este imbracat asa”, ne-au soptit apropiati ai lui Traian Basescu.

„Culoarea albastru si in special nuanta purtata de presedintele suspendat, inspira calm, relaxare si echilibru. Faptul ca Traian Basescu o foloseste in campanie, inseamna ca vrea sa transmita ca e intr-o stare de liniste sufleteasca, ba chiar de impacare cu el si cu cei din jur si ca grijile nu ii strica pacea interioara. De obicei, cand purtam o anumita culoare intram pe frecventa energetica a ei si comunicam in exterior starea corespunzatoare culorii respective”, a explicat pentru Libertatea, in exclusivitate, Bebe Mihaescu, doctor in psihologie.

Sursa: libertatea.ro
Comentarii
  • Bzi dovedeste inca o data (de parca ar mai fi fost nevoie) ca sunt adevarati pupin’ curisti PDL, nu lasa nici un locusor liber pupa tot si bineinteles jurnalistii onanisti de la acest ziar au in casa in loc de icoana o poza cu Basescu si din cand in cand se mai si masturbeaza cu poza lui in fata! Jos BASESCU

Adauga un comentariu