National

Vezi ce spune Victor Ponta despre acuzatiile lui Vanghelie

Publicat: 15 mart. 2015
1

Premierul Victor Ponta a comentat, duminica, in cadrul emisiunii ”Ultimul cuvant” de pe B1 TV, acuzatiile pe care i le aduce fostul PSD-ist Marian Vanghelie. Seful executivului a spus ca nu controleaza DNA-ul, dand drept exemplu cercetarile procurorilor in dosarul cumnatului sau.

„Cred ca esecul lui Vanghelie si al lui Geoana, ca ei sunt impreuna, a fost evident acum o saptamana-doua. Au spus ca vor lua 50-70 de parlamentari si in final au ramas cu cativa. In general colegi de ai nostri care erau legati de Marian Vanghelie, personal.  (…)Trebuie sa fii ori foarte ticalos, ori foarte lipsit de inteligenta sa tipi la televizor ca Ponta controleaza DNA-ul si face dosare. Asa controlez eu DNA-ul? Cumnatul meu e cercetat, ministrul de Finante are dosar. Trebuie sa fii ori foarte ticalos, ori foarte tampit. In cazul de fata cred ca e vorba despre ticalosie. Marian Vanghelie are multe defecte, dar e un tip inteligent, stie foarte bine ca nu e de la mine, ca nu aveam cum sa fac chestia asta.”

Referitor la acuzatiile pe care i le-a adus iubita lui Varian Vanghelie, Oana Mizil, premierul Ponta a spus ca intelege ca oamenii aflati in situatii dificile

„Pot sa inteleg ca oamenii aflati in situatii dificile sunt suparati pe toata lumea. Cu doamna Mizil nu am avut niciodata niciun fel de conflicte.”
Adauga un comentariu